Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Július 30. 10:41, csütörtök | Helyi
Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Nyitott autókból lopott, a járőrök elfogták

Nyitott autókból lopott, a járőrök elfogták

A kiskunfélegyházi nyomozók ötrendbeli lopással gyanúsítják a feltételezett elkövetőt.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozói 2020. július 29-én 8 óra 40 perckor bűnügyi őrizetbe vettek egy 22 éves fülöpjakabi lakost. A fiatalt a járőrök fogták el a város külterületi részén.

A férfi a gyanú szerint 2020. június 10-e és 2020. július 29-e között legalább öt vagyon elleni bűncselekményt követett el. Minden esetben azonos módszerrel dolgozott: Kiskunfélegyháza tanyás területeit járta egy kerékpárral, és az ingatlanok előtt, vagy a házak udvarán parkoló autókból pénzt, bankkártyát, iratokat lopott. A tulajdonosok óvatlanok voltak, mivel az autóikat nyitva hagyták, így a tolvajnak szinte felkínálták értékeiket. A jelenleg ötrendbeli lopással gyanúsítható férfi kihallgatása során beismerő vallomást tett.

A nyomozók vizsgálják, hogy a fiatal további, hasonló bűncselekményeket elkövethetett-e.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.