Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Április 20. 12:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Nyolcból nyolc győzelem a KHTK tavaszi mérlege

Nyolcból nyolc győzelem a KHTK tavaszi mérlege

A megyei I. osztály 23. fordulójában a második helyen álló KHTK a Kiskunmajsa csapatát fogadta. A hazai csapat a tavaszon minden mérkőzést megnyert, így továbbra is üldözi a listavezető HÍD SC-t.

A megyei I. osztály 23. fordulójában a második helyen álló KHTK a Kiskunmajsa csapatát fogadta. A hazai csapat a tavaszon minden mérkőzést megnyert, így továbbra is üldözi a listavezető HÍD SC-t. A vendégek az őszi mérkőzésen legyőzték a KHTK-t, így a hazaiakat fűtötte, hogy visszavágjanak az őszi kisiklásért.
Kiskunfélegyházi HTK – Kiskunmajsa FC 3 – 0 (0-0)
Kiskunfélegyháza, 300 néző. 2014. 04. 19-Szombat 17: 00
Vezette: Ámán András (Balla Krisztián, Ártim Dóra)
KHTK: Tóth P. – Cseh (Lénárt), Fekete I., Sándor, Balog M., Palásti, Némedi (Fekete T.), Balog Sz., Nagy V., Koncz(Szabó T.), Zs. Juhász (Farkas G.) Vezetőedző: Némedi Norbert, Edző: Kádár Tamás, Nádasdi Péter.
Kiskunmajsa FC: Batik – Szőke, Boros, Domán, Katona (Balog P.), Csikós, Pócsik (Szikora), Nagy G., Kitl, Nyerges (Máté), Varga (Répás) Vezetőedző: Kántor Ferenc.
Gólszerzők: Balog Sz. (50’, 52’), Palásti (75’)
Jók: Balog Sz., Palásti, Fekete I., Zs. Juhász illetve Szőke, Pócsik, Nyerges.
Sárga lap: Némedi, Fekete T. illetve Katona, Varga.
A találkozóra jóval több néző látogatott ki a ,mint a korábbiakban, mindenki a hazai csapat további menetelését várta. A mérkőzés kezdése után a vendégek szervezetten visszaálltak, lezárták kapujuk előterét, nehéz volt réseket találni a hazaiak részéről, akik sok helyzetet dolgoztak ki, de nem sikerült feltörni a zárt védelmet. A vendégek néhány kontrából veszélyeztettek, de a hazai védelem is kontrolálta a vendégtámadásokat, így az első játékrész gól nélkül zárult.
Szünet után nagyot változott a játék, a hazaiak felgyorsították játékukat, több labdát szereztek, rövidpasszos játékuk jobban érvényesült az esőtől áztatott pályán. A vendégeket több futásra kényszerítette a hazai csapat, és az 50. percben megszerezték a vezetést, Zs. Juhász a jobb oldalon meglépett, pontos beadását Balog Sz. átvette és a jobb felsőbe lőtt, 1-0.
A megnyugtató előny felszabadult játékot hozott a hazaiaknak, a középpályán jelentős fölénybe kerültek, és két perc elteltével ismét gólnak örülhettek a félegyházi szurkolók, Balog Sz. éles lövése egy védőt is érintve a hálóba vágódott, 2-0. A vendégek a hazai előny ellenére nem adták fel, igyekeztek, hogy változtassanak, de a kapu előtt pontatlanok voltak, a hazai védők magabiztosan szűrték meg támadásaikat. A mérkőzés utolsó szakaszában a hazai csapat akarata érvényesült, nagyon megbecsülték a labdát, a továbbítások pontosak voltak, a vendégeknél enyhe fáradság jelei is mutatkozott. A 75. percben jött a harmadik találat, Szabó T. futott el a baloldalon, beadását a vendégek kapuvédője elvétette, a kiejtett labdára Palásti lecsapott és közelről passzolt a kapuba, 3-0.
Az első játékrészben a vendégek szervezett védekezése megnehezítette a hazaiak játékát. Szünet után gördülékenyebb és veszélyesebb lett a vendéglátók játéka, szép gólokat szereztek, és a mérkőzés végére kialakult a két csapat közötti valós különbség, zsinórban nyolcadik győzelmüket szerezték meg.
Kántor Ferenc (Kiskunmajsa vezetőedzője): Az első félidőben igen szervezetten védekeztünk, kontráinkból voltak lehetőségeink is. A második játékrész elején figyelmetlenek voltunk, amit ellenfelünk kihasznált, utána nyilt lett a mérkőzés. Célunk az 5-6. hely megszerzése.
Balog Szabolcs (KHTK játékos): Nagyon örülök a mai győzelemnek. Az első félidőben görcsösebben játszottunk, szünet után már jobban ment a csapatnak. Minden mérkőzést nyernünk kell, hogy elérjük kitűzött célunkat.
Némedi Norbert (KHTK vezetőedzője): Az első félidőben ellenfelünk visszaállt, nem találtunk fogást, veszélyes kontráik is voltak. A második félidőben korán sikerült betalálnunk, utána nyilt játék alakult ki, ami a mi passzolós játékunknak kedvezett. A 90 perc alapján megérdemelt győzelmet arattunk.
U-19-es mérkőzés eredménye:
Kiskunfélegyházi HTK – Kiskunmajsa FC 1 – 0 (0-0)
Gólszerző: Fekete Dániel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok