Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Január 14. 17:23, csütörtök | Helyi
Forrás: hirado.hu

Órák múlva itt a hó és az ónos eső

Órák múlva itt a hó és az ónos eső

Péntek napközben a csapadék előbb a Dunától keletre eső tájakra, majd délután már a Tiszántúlra szorul vissza, és egyre inkább hó formájában hull majd.

Hajnalig inkább a Dunakanyar és környékén lévő hegyekben, valamint az Északi-középhegység nyugati felében eshet, de péntek estig az Északi-középhegység vidékén már 5-15, az Észak-Alföldön 3-8 centi is lehet a friss hó mennyisége.

Csütörtök késő estétől délnyugat felől csapadék kezdődik, amelyből az északnyugati megyék valószínűleg nagyrészt kimaradnak. Péntek hajnalig havazás inkább csak a Dunakanyar és környékén lévő hegyekben, valamint az Északi-középhegység nyugati felében valószínű. Másutt eső és havas eső hullhat, a Gödöllői-dombság térségében és az Alföld északi peremén ónos eső sem kizárt. Péntek napközben a csapadék előbb a Dunától keletre eső tájakra, majd délután már a Tiszántúlra szorul vissza, és egyre inkább hó formájában hull majd. Számottevő megmaradó hóréteg kialakulása péntek estig azonban inkább csak a hegyvidékek térségében (kb. 5-15 cm) és az Alföld északkeleti részén (kb. 3-8 cm) valószínű. Péntek este az ország északnyugati csücskében egy-egy intenzívebb hózápor kialakulhat.

Péntek napközben a csapadék előbb a Dunától keletre eső tájakra, majd délután már a Tiszántúlra szorul vissza, és egyre inkább hó formájában hull majd. Számottevő megmaradó hóréteg kialakulása péntek estig azonban inkább csak a hegyvidékek térségében (kb. 5-15 cm) és az Alföld északkeleti részén (kb. 3-8 cm) valószínű.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Tavaszi zsongás a főtéren

Színes virágkavalkáddal, kézműves termékbemutatóval és vásárral, valamint táncos-zenés előadásokkal köszöntötték a tavaszt Kiskunfélegyházán április 27-én.

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.