Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Július 14. 10:55, péntek | Helyi
Forrás: - Adrienn -

Óriási sikerrel zárult a Magyar Vöröskereszt gyermektábora

Óriási sikerrel zárult a Magyar Vöröskereszt gyermektábora

Immáron 37. éve szervez tábort mozgáskorlátozottak, fogyatékkal élő és szociálisan rászoruló gyermekek részére a Magyar Vöröskereszt.

Ilyen vegyes betegségcsoporttal senki más nem szervez tábort csak Bács-Kiskun megye.

Idén Balatonfenyvesen nyaralt július 2-9-ig a jelentkező 83 gyermek, 27 gondozó és egy orvos felügyelete alatt. Kiskunfélegyházáról 6 gyermek ment egy gondozóval, Kócsó Nándorral, aki lelkes és önzetlen önkéntesként nagy szeretettel, figyelemmel és gondoskodással vigyázott a táborozókra. Szemét egy percre sem vette le róluk.

A gyerekek minden nap érdekes programokon vettek részt. Volt például gyermekszínház, kézműves foglalkozások, közlekedésbiztonsági vetélkedő, aszfaltrajzverseny, jelmezbál, tábori ki mit tud, kisvonatozás Fonyódra, hajókirándulás, csillámtetoválás, táborolimpia. Az időjárásnak hála szinte minden nap tudtak fürödni a gyerekek este pedig sétálgathattak és fagyizhattak is.
Óriási élményt nyújtott az is, hogy egyik este Márió vendégeskedett és zenélt a táborban. Az égi lámpások felengedése pedig csodálatos látványával mindenkit elbűvölt.
A tábor zárásaként utolsó este 110 szeletes torta került szétosztásra a nyaralók között, mely méltóképpen megkoronázta a hetet.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:11, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. május 5. - SZENT ISTVÁN TEMPLOM

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Köszöntjük az Édesanyákat és Nagymamákat

Nagyon sok boldogságot kívánunk minden Édesanyának és Nagymamának az alábbi verssel:

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.