Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. Október 27. 19:46, vasárnap | Helyi
Forrás: BMRFK

Őrizetbe vették, mert elvitte az esőcsatornát

Őrizetbe vették, mert elvitte az esőcsatornát

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe október 26-án 12 óra 15 perckor R. Róbert 38 éves kiskunfélegyházi lakost

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe október 26-án 12 óra 15 perckor R. Róbert 38 éves kiskunfélegyházi lakost a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi október 26-án reggelre egy helyi családi ház esőcsatornájából 2,5 métert eltulajdonított, majd egy közelben lévő ingatlannál megrongálta azt, azonban onnan nem tudta ellopni. A gyanúsított a helyi színesfém átvevő telepen értékesíteni akarta a csatorna darabot, azonban a rendőrök meghiúsították az eladást és elfogták a férfit. R. Róbertet gyanúsítotti kihallgatását követően a kiskunfélegyházi nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában négy közúti közlekedési baleset személyi sérüléssel, három anyagi kárral végződött.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.