Városlista
2022. január 28, péntek - Károly,

Hírek

2021. Augusztus 12. 14:10, csütörtök | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Örömautózás!

Örömautózás!

Nagy örömmel és várakozással vett részt a Ritmus ASE az 1. ZEG Rallye Show-n, amely a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztés Ügynökség Zrt. rendezésében jött létre, visszakapcsolva Zalaegerszeget a rali vérkeringésbe.

Turán Friciék a Volkswagen Polo R5-t vitték a csatává fajult bemutatóra, míg itt láthatták a nézők először az új dekorban Benyó Máté legújabb Ford Focus RX autóját, amit a bajnokság hátralévő részében biztosítunk számára.

Várkonyi Szabolcs csapatvezető:
Bár a rendezvény inkább a rali népszerűsítéséről szólt, az élmezőny nem tudta visszafogni magát eléggé, hogy ne nézze az időket is, így nagy csata alakult ki a versenyen, melyben először Friciék vezettek, de aztán végül a dobogó második fokára szorultak. Rengeteg néző volt, mind a szakaszokon, mind a szervizparkban, ami örömmel töltött el minden versenyzőt és rendezőt, a nagy hőség ellenére tömegével álltak mindenhol.

Benyó Máté megmutatta RX autóját, bár sajnos az inkább a ralicross pályákra való, nem bírja a szűk kanyarokat, mivel sokkal nagyobb fordulaton adja le az erejét, mint egy R5-ös. Ennek ellenére, bár az idejei nem hivatalosak voltak, volt, ahol 3. idővel teljesítette a szakaszt.Várkonyi Bence is megmutatta a Hankook Racer kupás Suzukit és nagyon élvezte az új kihívást.

Gratulálunk a rendezőnek, hogy összehozta ezt a rali ünnepet!
Az eseményen kiemelt partnereink: CS-PROCESS kft., SUN&FUN Holidays Kft.

Fotó: MGR Images - Makai Gergely
- Ritmus ASE -

Címkék: autósport

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 21. 18:12, péntek | Sport

Szoboszlai a hétvégén visszatérhet

A hétvégén várhatóan visszatérhet kisebb sérülése után Szoboszlai Dominik, a RB Leipzig labdarúgója.

2022. Január 16. 17:06, vasárnap | Sport

Szoboszlai megsérült, több hetet is kihagyhat

Sajtóértesülések szerint akár egy hónap kihagyás is várhat Szoboszlai Dominikra, az RB Leipzig magyar válogatott futballistájára.

2022. Január 11. 15:15, kedd | Sport

Nagyszerű győzelem!

A Ritmus Ase az A-Híd Szilveszter Rallye-ra visszatért a 2019-ben közös bajnoki címet szerzett Vincze Ferkóhoz és a győztes recept ismét működött,

2022. Január 11. 13:02, kedd | Sport

Győztes visszatérés a Szilveszter Rallyn

Győzelemmel tért vissza mind a ralipályákra, mind a Korda Racing kötelékébe Vincze Ferenc, aki mellett az Európa bajnok úszó, Verrasztó Dávid is a csapat színeit képviselte az évbúcsúztató az A-Híd Szilveszter Rallyn.