Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. November 11. 12:27, hétfő | Helyi
Forrás: - szerk. -

Összefogással segítenek a petőfiszállásiak

Összefogással segítenek a petőfiszállásiak

Egy betegség miatt állását vesztett háromgyermekes édesanyának szerveztek gyűjtést Petőfiszállás lakosai.

Egy betegség miatt állását vesztett háromgyermekes édesanyának szerveztek gyűjtést Petőfiszállás lakosai. A felajánlások között elsősorban még jó állapotban lévő ruhákat, cipőket és tartós élelmiszert várnak a szervezők november 24-ig.

Császár Rita és Fábián Renáta petőfiszállási lakosok kezdeményezésére szerveztek adománygyűjtést egy háromgyermekes, nehéz sorsú édesanyának, aki egy kétéves kislányt, egy három és egy hatéves kisfiút nevel. A családnak jelentős anyagi megterhelést jelent a mindennapi étkezés és a tél beköszöntével a tüzelőanyag megvásárlása. A szervezők elsősorban ruhákat és tartós élelmiszert várnak, de bármilyen segítséget szívesen fogadnak. A kezdeményezés mellé állt a petőfiszállási önkormányzat is, aki az adományok gyűjtése mellett az elszállításában is segít. A felajánlásokat november 24-éig várják.

Fotó: RTL-Klub

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Mozogj sokat, érezd jól magad

„Mozogj sokat, érezd jól magad” mottóval szervezte meg az MDSZ a Diákolimpia Junior Fesztivált 2024. április 17-én a Kész Aréna Sportcsarnokban az I. és II. korcsoportos gyerekeknek.

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.