Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Október 22. 08:23, péntek | Helyi
Forrás: halasinfo.hu

Oszlopnak csapódott egy autó Jászszentlászló közelében

Oszlopnak csapódott egy autó Jászszentlászló közelében

Ketten súlyosan megsérültek.

Baleset történt Jászszentlászló határában, ahol a sofőr és az utasa is súlyosan megsérült - adta hírül a halasinfo.hu internetes hírportál.

Az autó már a települést elhagyta, amikor eddig tisztázatlan okból a jobb oldali árokba hajtott, majd a jobb oldalával nekicsapódott egy dupla villanyoszlopnak. Az autóban két helyi férfi utazott, elsődleges adatok szerint mindketten súlyos fejsérülést szenvedtek. Az utas a baleset után nem várta meg a mentőket, hanem elgyalogolt a helyszínről. Miután a kiérkező rendőrök megtudták, hogy ketten ültek az autóban, a férfi keresésére indultak. Meg is találták az erősen vérző férfit, aki mintegy három kilométert gyalogolt a baleset helyszínétől. A mentők mindkét sérültet helyszíni ellátás után a kiskunhalasi kórházba szállították. A sofőrnél felmerült az ittasság gyanúja, így őt vér- és vizelet vételre előállították. A helyszínelés miatt az érintet útszakaszt teljes szélességében lezárták. A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

(Képek és hír forrása: halasinfo.hu)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:25, kedd | Helyi

Növényvédelmi permetezés

2024. Április 23. 10:37, kedd | Helyi

Vonat és autó karambolozott Kiskunfélegyháza külterületén

A Csongrádi úti tanyák megállóhely közelében történt a baleset.

2024. Április 22. 14:46, hétfő | Helyi

Ma van a Föld Napja

2024-ben újra fókuszban a műanyagok a 34. magyar és az 54. világméretű Föld napján.

2024. Április 22. 14:17, hétfő | Helyi

Sokat árthat a jószándék is!

Ne vigyék haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).