Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2015. December 08. 08:40, kedd | Helyi
Forrás: kesport.hu

Ötödik helyen zárt Bács megye válogatottja

Ötödik helyen zárt Bács megye válogatottja

Az eredmények alapján Bács megye az 5. helyen zárta a tornát, és két játékost díjaztak is, ugyanis minden megyéből külön díjjal jutalmazták a legjobb támadó, illetve legjobb védekező futballistát.

A négy között Fejér megye 1-0-ra verte Pestet, Baranya pedig 2-0-ra Szabolcsot, míg a bronzmeccsen a Bács megyét is búcsúztató szabolcsiak, visszavágtak a pestieknek, hiszen a csoportkörben elszenvedett 4-0-os vereséget követően 3-0-ra nyertek, így éremmel térhettek haza. Ekkor jött a nem várt fordulat, ugyanis mielőtt a Fejér – Baranya döntő megkezdődött volna, a világítás meghibásodott a szigetszentmiklósi pályán, amit 55 perc elteltével sem tudtak helyreállítani. Bár a szervezők felajánlották, hogy Dunaharasztiban lejátszhatják a csapatok a finálét, erre végül a felek eltérő álláspontja miatt nem került sor, így az illetékes Versenybizottság dönthet majd a mérkőzés további sorsáról.

Az eredmények alapján Bács megye az 5. helyen zárta a tornát, és két játékost díjaztak is, ugyanis minden megyéből külön díjjal jutalmazták a legjobb támadó, illetve legjobb védekező futballistát. Előbbi a kiskunfélegyházi Palásti Sándor, utóbbi pedig a borotai Szabó Szilárd lett.

Az országos döntőn csupa egygólos játékost adott a válogatott, a hat találatot Palásti Sándor, Bene Mihály, Dostyicza Dániel, Harnos Zoltán, Mizsei Adrián és Szabó Szilárd jegyezte.

Az összesített góllövőlista pedig így néz ki:

4 gólos: Harnos Zoltán (Bácsalmás)

3 gólos: Kohány Gábor, Dostyicza Dániel (mindkettő Kalocsa)

1 gólos: S. Juhász Tamás (KLC-KTE), Sibinger Dániel (Baja), Palásti Sándor, Mizsei Adrián (mindkettő KHTK), Bene Mihály (Tiszakécske), Szabó Szilárd (Borota)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:08, csütörtök | Helyi

Figyelem!!! Több helyen útlezárás várható!

A Jogging Plus Sportegyesület és Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata futóversenyt rendez 2023. május 27-én délelőtt a tavalyi évhez hasonlóan.

2024. Május 16. 16:06, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 15. 19:13, szerda | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Hagyományőrző, kulturális, szórakoztató programok, kiállítások, sportesemények színesítik a városalapítók hete fesztiválját május 17. és 26. között.

2024. Május 15. 11:41, szerda | Helyi

Több mint két tonna romlott húst találtak egy kisteherautóban az M5-ösön

Több mint két tonna romlott húst találtak a pénzügyőrök egy túlsúlyos kisteherautóban az M5-ös autópályán - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerdán az MTI-t.