Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Május 04. 08:10, kedd | PR
Forrás: (x)

Pólók és pulóverek – alapvető tavaszi és nyári ruhadarabok férfiaknak

Pólók és pulóverek – alapvető tavaszi és nyári ruhadarabok férfiaknak

Minden évszaknak megvannak a maga alapvető ruhadarabjai. Kétségtelen, hogy a férfiak számára ezek a rövid és a hosszú ujjú pólók, amelyek nem csak nagyon stílusosak, de rendkívül sokoldalúak is.

Mindkét ruhadarab alkalmas arra, hogy akár hétköznapi, akár formális stílust alakítsunk ki magunknak, csupán a megfelelő nadrággal és egyéb kiegészítővel kell azokat párosítanunk. Mutatunk néhány ötletet, hogyan, és mivel viseld ezeket a nagyszerű tavaszi és nyári ruhadarabokat!

Stílustippek férfiaknak – pólóra és pulóverre fókuszálva

A pólók nagyon nagy változatosságot mutatnak, hiszen hosszú és rövid ujjú változatban is kaphatók. Nem beszélve az anyag, a színek és a mintázatok változatosságáról, amelyek nagyon sokrétű öltözködést tesznek lehetővé.

A férfi pólókkal alkalmi és casual stílust is könnyedén kialakíthatunk. Nagyon sokoldalúak és kétségtelen, hogy minden férfiszekrény alapvető részét képezik. Amennyiben alkalmi viseletként szeretnénk hordani, úgy a sötétebb, visszafogott színek között válogassunk, mint például fekete, kék, zöld, barna, de a csíkos póló is jól mutat egy férfi farmer, vagy chino rövidnadrággal, akár még az irodában is. A casual vagy az utcai megjelenést pedig a világosabb, élénk színek teszik lehetővé.

Színek, amelyek tökéletesen passzolnak a férfiakhoz

Az alapszíneknek mindenképpen ott kell lapulnia a szekrényben, akár pólóról, akár pulóverről legyen is szó. Például a fehérnek, a feketének, a szürkének és a barnának. A pólókollekciónkat élénkebb, modernebb színekkel is kiegészíthetjük, amennyiben elég merészek vagyunk, hogy egy neonszínű, egy citromsárga, vagy egy piros pólóban az utcára lépjünk.

A stílusunk is meghatározó lehet

A minőségi férfi pólók nem csupán ezernyi színben kerülnek piacra, de mintázat tekintetében sem kell csalódnunk. A szerényebb férfiak választhatnak kisebb feliratokkal, mintázatokkal ellátott pólókat. De, ha te vagányabb stílussal rendelkezel, miért ne fejezhetnéd ki az egyéniségedet egy nagyobb mintákkal, feliratokkal ellátott pólóval? Csak arra ügyelj, ha a póló ilyen stílusú, akkor a nadrág és a cipőválasztásánál törekedj az egyszerűségre, és persze az összhangra.

Milyen legyen a nyakkivágás?

Alapvetően háromféle nyakkivágás ismeretes: kerek, V-nyak és galléros. Az, hogy te melyik mellett döntesz, a személyiséged és a stílusod határozza meg. A kereknyakú póló az egyszerűséget kedvelők körében nagyon nyerő, míg a V-nyakút leginkább a lazább srácok választják. A galléros póló pedig lehetőséget ad arra, hogy formális outfitet alakíts ki egy chinóval és egy pár könnyű, tavaszi vászoncipővel.

Férfi pulóverek és kardigánok a nyári szezonra

A férfi pulóvereknek kiemelkedő szerepük van a tavaszi és a nyári szezonban, hiszen nem mindig van jó idő esténként, és ilyenkor feltér a melegebb pulóver. Hogyan és mivel viseld a pulóvert? Mutatunk három remek ötletet!

Csíkos pulóver és az esti randi

A csíkos férfi pulóverek ma nagyon trendinek számítanak. Egy csíkos pulóver, a komoly és a lazább megjelenés kombinációját teszi lehetővé. Tökéletes választás egy városi kiruccanáshoz, egy esti randihoz, egy farmerral és egy fehér sportcipővel.

A kapucnis pulcsi és a V-nyakú póló

A kapucnis pulóver minden férfihoz illik, hiszen ma már nem csak belebújós, hanem gombos, cipzáras változatok is kaphatók. Viseld V-nyakú pólóval, farmerrel és a pulcsihoz színben passzoló cipővel.

A pulóver és a mellény ideális hűvösebb nyári estéken

A pulóver és a mellény tökéletesen működik laza, utcai outfitekben. Ha nem vagy mellényes típus és egy nyári éjszakai sétát tervezel a barátnőddel, akkor farmeringgel is viselheted a változatos színekben kapható nyári pulóvert. A megfelelő színnel kifejezheted az egyéniségedet is. A hosszú ujjú pólók és pulóverek is nagyszerűen feldobják az alkalmi megjelenést.

A klasszikus, semleges árnyalatok a visszafogott férfiak kedvenc színei, de lehetünk bátrabbak is az irodában, így a merészebb színű pulóverek között is válogathatunk, amely ruhadarabok még egy rövidnadrágos párosítással is jól mutatnak, akár még egy hivatalosabb környezetben is. Az élénk színű férfi pulóverek, egy kevésbé feltűnő színű nadrággal kombinálva mutatnak a legjobban.

A fotó forrása:
Andrewshots / Shutterstock.com

Címkék: póló, pulóver, ruha

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.