Városlista
2021. május 6, csütörtök - Ivett

Hírek

2021. Február 25. 14:24, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Praktikus ötletek egy szuper gyerekszobához

Praktikus ötletek egy szuper gyerekszobához

A gyerekszobát sokan már születés előtt berendezik, így a kis jövevényt már készen várja új birodalma.

Azonban ahogy a gyermek cseperedik, a szoba fejlesztésével lemaradunk és így az nem mindig szolgálja ki az aktuális igényeket.Íme néhány praktikus ötlet, amelyek időtálló befektetések, és hosszú évekig örömet okoznak majd a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt.

Ülőalkalmatosságok

Elsőre akár furcsának is tűnhet a gyerekfotelek ötlete, ugyanakkor ha jobban belegondolunk, több szempontból is igen hasznos. Amíg mesét kell olvasni, addig mi magunk ülhetünk benne kényelmesen - legalábbis a dán Karup Design kinyitható gyerekfoteleinek biztosan nem fogunk tudni ellenállni.

Külön öröm, hogy a gyártó valamennyi gyerekszobában gyakran alkalmazott színben készíti a terméket, így ha a rózsaszín vagy a babakék nem lenne passzentos, akkor is bőven akad alternatíva. A lábtartós változatok pedig később arra is jók lehetnek, hogy egy felnőtt és egy gyerek egyszerre ülhessenek le.

Tárolók

Ha szembesültünk már a különböző építőkockák és műanyag elemek cunamijával, amelyet egy-egy játék után nekünk kellett elpakolnunk, akkor néhány alkalom után bizonyosan felmerült a gyerekszekrények és tárolók használatának ötlete.

Ha sok a Legónk otthon, érdemes legós tárolót beszerezni, amely önmagában is lehetőséget biztosít a szórakozásra. Egy legós emberfej formájú vagy az építőkockák egyikét mintázó tároló nemcsak tetszetős, de inspirálhatja is a gyerekeket, hogy maguk után pakoljanak el.

Valljuk be őszintén, a gyerekek birodalmában nem a felnőttes dolgok mutatnak igazán jól! Ha azt szeretnénk, hogy gyermekünk valóban szuperül érezze magát saját kis világában, válasszunk kifejezetten nekik tervezett bútorokat. Házikó és autó formájú polcok, falra szerelhető állványok, dinoszauruszos akasztók, és számtalan olyan újdonság vár bennünket, amellyel nemcsak a szobát dobhatjuk fel, de inspirálhatjuk is velük a gyermeki fantáziát. Ne hagyjuk ki ezt a lehetőséget!

A fotó forrása:

Photographee.eu / Shutterstock.com

Címkék: bútor, gyerekszoba

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 04. 08:10, kedd | PR

Pólók és pulóverek – alapvető tavaszi és nyári ruhadarabok férfiaknak

Minden évszaknak megvannak a maga alapvető ruhadarabjai. Kétségtelen, hogy a férfiak számára ezek a rövid és a hosszú ujjú pólók, amelyek nem csak nagyon stílusosak, de rendkívül sokoldalúak is.

2021. Április 27. 10:34, kedd | PR

Bővül és megújul a varsányi általános iskola

Új tantermekkel és szaktantermekkel, tornateremmel, valamint többi közt műanyag borítású sportpályával is bővül a hamarosan megújuló Varsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola.

2021. Április 22. 15:13, csütörtök | PR

Őrült kíváncsiak az emberek erre a koncertre!

A magyarok ki vannak éhezve a jó koncertekre, legalábbis erre utal, hogy már tízezrek nézték meg a Németországban és Amerikában élő magyar zenész-producer Leslie Mandoki és világsztár barátai online koncertjét.

2021. Április 19. 13:59, hétfő | PR

Tervezzünk kirándulást Székesfehérvárra!

Székesfehérvár leginkább a királyok városaként szokták emlegetni. Fejér megye megyeszékhelye egy olyan dinamikusan fejlődő város, mely számos kulturális és közéleti látnivalóval és programmal várja a látogatókat.