Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Október 26. 07:37, szerda | Kék hírek
Forrás: MTI

Rabolni akart, dolgozhat a közért

Rabolni akart, dolgozhat a közért

Rablás előkészülete miatt 270 nap közérdekű munkára ítélt a bíróság egy 42 éves férfit; akit állampolgári bejelentésre Biatorbágyon fogták el – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a biatorbágyi körzeti megbízottat múlt pénteken, a déli órákban egy állampolgár hívta telefonon, aki azt látta, hogy a helyi takarékszövetkezet épületét egy férfi autóból figyeli napszemüvegben, sötét kabátban. A bejelentő egy ismerősét arra is megkérte, hogy írja fel a jármű rendszámát. Az autóban ülő férfi ezt észlelve elhajtott, ám rövid idő múlva ismét a közelbe hajtott, kiszállt az autóból és a környéken – a pénzintézetet folyamatosan figyelve – sétálgatott.

A körzeti megbízott időközben egy társával a helyszínre érkezett, hogy ellenőrizzék a járművet és annak vezetőjét. A férfi láthatóan ideges, zavart volt, a kezében lévő tárgyat és a kesztyűjét próbálta a rendőrök elől elrejteni – olvasható a honlapon. Mint írták, a férfi a ruházatának átvizsgálása közben elmondta, hogy az autóban van egy maroklőfegyver, valamint a kesztyűje. Állítása szerint nehéz anyagi körülményei miatt akarta kirabolni a takarékszövetkezetet.

MTI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.