Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Október 13. 15:31, hétfő | Helyi sport
Forrás: Félegyházi Közlöny

Rangadót bukott el a kézilabdacsapat

Rangadót bukott el a kézilabdacsapat

Nem várt arányú vereséget szenvedett hazai pályán az NBII-es kézilabda bajnokságban a Kiskunfélegyházi HTK.

Nem várt arányú vereséget szenvedett hazai pályán az NBII-es kézilabda bajnokságban a Kiskunfélegyházi HTK. A 4. forduló slágermérkőzésén a 3. helyen álló félegyháziak a hibátlan mérleggel rendelkező Mezőtúri AFC-től kaptak ki 23-33-ra.

Előzetesen izgalmas mérkőzést ígért a második és a harmadik helyezett összecsapása az NBII Dél-keleti csoportjában. A találkozó előtt a félegyháziak mindössze egy pontot veszítettek, míg a mezőtúriak mindhárom mérkőzésüket megnyerték.

Az összecsapást a vendégek kezdték jobban, bő tíz perc alatt egy-két gólos előnyre tettek szert. (5-7)

A mezőtúriak szervezetten védekeztek, míg a KHTK játékosai többször is ziccerben rontottak.

Az 1. félidő közepén kiegyenlítetté vált az állás, többször is előnybe kerülhetett volna a KHTK, de a helyzeteiket elpuskázták. (11-11)

A szünet előtti utolsó percekből végül a vendégek kerültek ki győztesen. Az utolsó pillanatban kettőre növelték az előnyüket. (12-14)

A fordulás után továbbra is a helyzetkihasználással adódtak gondjai a félegyházi csapatnak. A vendégek kapusa több büntetőt is kivédett ekkor.

A mezőtúriak a hazai gólcsendet kihasználva fokozatosan növelték előnyüket, amin még a félegyházi időkérés sem segített. (16-22)

Bő tíz perccel a vége előtt rövid ideig felcsillant a remény a pontszerzésre, de 20-24-es állás után a vendégek megrázták magukat és 8 gólosra növelték a különbséget. (20-28)

A hajrára a KHTK védekezése teljesen szétesett, így a mérkőzés súlyos vereségbe torkollott. (23-33)

NBII Dél-keleti csoport 4. ford.

Kiskunfélegyházi HTK- Mezőtúri AFC (12-14) 23-33

Gólszerzők: Bessenyei Imre 6, Miksi István 3, Csőke Ákos 1, Savanya Zsolt 3, Ignácz Vilmos 3, Farkas Csomangó Attila 1, Fodor Tamás Szilveszer 4, Berta Róbert 2

Vezetőedző: Miksi István

G. Z.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.