Városlista
2022. május 18, szerda - Erik, Alexandra

Hírek

2022. Január 13. 13:15, csütörtök | Helyi
Forrás: bacskiskun.hu

Régi vágya teljesülhet a kunszállásiaknak

Régi vágya teljesülhet a kunszállásiaknak

A 2022-es év nagyszerű hírrel indult Kunszálláson. Tegnap vehette kézbe a település polgármestere az M5 autópálya kunszállási csomópontjának építési engedélyét.

Almási Roland Márk polgármester szerint, tevékenysége legnagyobb kihívása az autópálya lehajtójának ügye. Az elmúlt több mint két esztendőben, az ezzel kapcsolatos kommunikációja meglehetősen visszafogott volt. Nem véletlenül! Tisztában volt vele, hogy fokozott várakozásnak kell megfelelni, hisz a településen élők régi álmáról van szó

Azonban az eltelt időszak nem volt hiábavaló, a háttérben komoly munka folyt. Megszámlálhatatlan egyeztetés, megbeszélés az érintettekkel mind személyesen, mind online. Az elvégzett munka gyümölcse azonban mára beérett, megszületett az építési engedély.

Szeretné azonban világossá tenni, hogy ezzel még nem ért célba a feladat, csupán egy nagyon fontos lépést tettek. Következhet a közbeszerzés a kivitelezésre, azt követően a megvalósítás.

„Úgy gondolom, már nem vagyunk messze, elérhető közelségbe került a lehajtó. De továbbra is dolgoznunk kell, úgy ahogy eddig! Ezúton szeretném megköszönni Lezsák Sándor képviselő úrnak és munkatársainak segítő közbenjárásukat!” – fogalmazott Almási Roland Márk, Kunszállás polgármestere.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 18. 12:42, szerda | Helyi

Bajt okoz, ha túlzásba visszük a vízfogyasztást

Mi történik, ha túl sok vizet iszunk? Mik a jelei annak, hogy nem tartottuk a mértéket?

2022. Május 17. 19:05, kedd | Helyi

Saját öccsét élesztette újra egy bugaci férfi

Tegnap kérték a mentők gyors segítségét, ahhoz az 55 év körüli férfihez, aki vacsora közben nyelt félre egy szalonnadarabot.

2022. Május 17. 19:00, kedd | Helyi

Halálos baleset történt Jászszentlászló közelében

Egy 33 éves férfi halt meg a balesetben.

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását