Városlista
2021. október 19, kedd - Nándor

Hírek

2021. Október 06. 10:57, szerda | PR
Forrás: (x)

Remek segítség a ház körül a kétoldalú ragasztó

Remek segítség a ház körül a kétoldalú ragasztó

Vannak olyan eszközök, amik minden háztartásban kellenek, mert rendkívül sokoldalúan felhasználhatóak. Ilyen például a spakli és a kétoldalú ragasztó. Mutatunk néhány ötletet, ami utóbbinak a hasznosságára.

A háztartási kétoldalú ragasztó nincs minden otthon fiókjában, pedig rendkívül sokoldalú segítséget nyújthat a hétköznapokban az apróbb feladatok megoldásához legyen az lakásszépítés, barkácsolás vagy kreatív feladatok. Hoztunk egy csokorra való ötletet, amitől azonnal indulsz a legközelebbi barkácsboltba és veszel egy tekercs kétoldalú ragasztót te is. De előtte néhány fontos tudnivaló erről a remek eszközről.

Mi az a kétoldalú ragasztó?

A kétoldalú ragasztó egy olyan ragasztószalag, aminek mindkét oldalán öntapadó ragasztóréteg van. Ez praktikusan annyit jelent, hogy miután lehúztuk a tekercsről és felragasztottuk a kívánt helyre, a hordozóanyag másik felületén lévő szalagot is le kell húzni. Ezáltal elérhetővé válik a szalag másik felén lévő öntapadó felület is, amire egyszerűen fel tudjuk helyezni a felragasztani kívánt dolgokat.

A kétoldalú ragasztó azonnal tapad, a megfelelően előkészített felületeken rendkívül tartós tud lenni. Ipari célokra is használják méghozzá olyan meglepő helyeken is, mint az autókarosszéria, a mobiltelefonok belseje vagy akár egy űrben száguldozó rakéta felszíne.

Apróságok a ház körül

A modern kétoldalú ragasztók már kiváló minőségben készülnek. Képesek szinte bármilyen, nem túl nehéz tárgy felerősítésére. Tökéletesen alkalmasak például képek vagy poszterek, esetleg egyéb kisebb dekorációs elemek falra rögzítésére.

Ha egy apró tárolódobozra lenne szükség a szekrény oldalán, vagy a konyhában egy akasztóra, a kétoldalú ragasztó azt is pillanatok alatt megoldja.

Lakberendezési segédlet

A kétoldalú ragasztó segítségével tudjuk például a legegyszerűbben a falra erősíteni a tükröt is, de egy jó minőségű ragasztóval még kisebb polcot is falra tudunk rögzíteni megspórolva ezzel a fúrást. Sőt, az olyan helyeken, ahol nem lehet fúrni, csak a kétoldalú ragasztó segítségével tudunk dolgokat felerősíteni a falra.

Kreatív idő a családdal

A végére hagytuk a legkellemesebb felhasználást és ez nem más, mint a gyerekekkel való kreatív munkák. Ha száraz leveleket vagy akár mozaikot ragasztanál anélkül, hogy a folyékony ragasztóval kellene küzdeni, de úgy, hogy valóban tartós legyen a kötés, akkor a kétoldalú ragasztó a legjobb megoldás – kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 13:21, péntek | PR

Ismét MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Ötödször nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2021. Október 11. 12:58, hétfő | PR

Scarlett Johansson 50millió dollárt követel a Disneytől - a miértekre Daphne Chaung és Lauren Kelly válaszol a BrandFestivalon

Scarlett Johansson - a Fekete Özvegy című film főszereplője - bepöccent, amikor kiderült, hogy a Disney ugyanazon a napon tette elérhetővé a filmet a Disney+ alkalmazáson, mint amikor a mozikba is megérkezett.

2021. Október 08. 09:18, péntek | PR

Mit tanult az emberiség, és főleg a fiatalok a járványból?

Különleges helyszínen, a Marketing Summit Hungary-n rögzítették a Lounge Group szakmai podcastjének, az L20-nak a jubileumi adását.

2021. Október 06. 10:49, szerda | PR

Mit adhatnak hozzá a kompresszor alkatrészek készülékünkhöz?

Habár a kompresszorok egyetlen feladatra specifikált, viszonylag egyszerű berendezések, mindig akad lehetőség a fejlesztésre.