Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2023. Május 23. 09:39, kedd | Helyi sport
Forrás: Szabó József

Remekül sikerült a Kiskun Kupa, ahol idős Besze Lászlóra emlékeztek az utódok

Remekül sikerült a Kiskun Kupa, ahol idős Besze Lászlóra emlékeztek az utódok

A nemzetközi meghívásos versenyre 29 egyesület 270 sportolója fogadta el a meghívást, közöttük 6 határon túli csapat is.

A verseny megnyitóján Balla László alpolgármester a köszöntője után elismerő díjjal jutalmazta Balázs Imrét, akinek a tevékenysége révén több évtizede kiválóan működik a két település között a sportbarátság. Ezáltal több száz fiatal látogatott egymáshoz táborokba, versenyekre, sőt közösen szerepelnek csapatokban is.
A verseny remekül sikerült, látványos mérkőzések sorát láthatta a közönség, a hazaiak megnyerték a csapatversenyt a pesterzsébetiek és a korondiak előtt.


Súlycsoportjukban a következők szereztek aranyérmet: Bárány-Almási Bianka, Bárány-Almási Tamás, Bódi Milán, Czakó Zoltán. Dobák Luca, Fekete Hanna, Hideg Balázs, Hideg Zita, Karádi Roland, Kiss Henrietta, Kotroczó Csenge, Nagy Noémi, Nagy Nóra, Páli Éva, Sárkány Dominik és Tapodi Norbert.
Ezüstérmesek: Bakó Dárius, Bárány-Almási Ádám, Bátyai Dorián, Bene Ivett, Bene Zsombor, Bódi Bence, Nagy Hunor, Pálfi Boglárka, Pálfi Noémi és Tóth Koppány.
Bronzérmesek: Hegedűs Zalán és Kotroczó Levente.


A díszes vándorkupát Hideg Zita őrizheti egy évig, valamint a Besze család által felajánlott legtöbb tusgyőzelmet szerző hazai versenyzőnek járó díj is az övé lett.
Szintén a Besze család ajánlott fel egy díjat a legtechnikásabb félegyházinak, amit Hideg Balázs kapott. A legeredményesebb hazai versenyzőnek pedig dr. Réczi László ajánlott fel kupát, ezt Nagy Nóra érdemelte ki. Rajtuk kívül Nagy Hunor is kapott különdíjat.

Aznap Tatabányán az U20-as Szabadfogású OB-n harmadik helyezett lett Tapodi Rebeka, Tapodi Zsófia és Páli Gergő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

2024. Április 04. 16:29, csütörtök | Helyi sport

Húsvéti verseny beszámolók a Koppányok tollából

2024. március 29-én Nagypénteken, Domaszéken jártunk a Farkas a Piroskát elnevezésű örömíjászversenyen.

2024. Március 26. 11:01, kedd | Helyi sport

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

2024. március 17-én a Magyar Íjász Szövetség 3D Szakága 2024. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságon vettek részt a Koppányok 4 fővel.