Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Augusztus 03. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Rémisztően néz ki a színésznő

Rémisztően néz ki a színésznő

Cameron Diaz nem ismeri a határokat, ha edzésről van szó, pedig már alig maradt egy fikarcnyi emléke egykori nőiességének.

 Karrierjét modellként kezdte Cameron Diaz, majd Hollywood legjobban fizetett színésznője lett. Legközelebb pedig akár a női pankrációban, vagy a testépítő világbajnokságon is kipróbálhatja magát. Alulmaradni biztos nem fog az ellenfeleivel szemben, mert férfiakat megszégyenítő izomzattal rendelkezik. Azt eddig is láttuk, hogy egyre szálkásabb, viszont kevés ruhában nem sokat látni mostanság, így egészen megdöbbentő a testfelépítése. Ha az ember nagyon nem figyel a fejére, akkor még egy bikinis Daniel Craignek is gondolhatná. Ez a kinézett pedig nemcsak teljesen más, mint pár évvel ezelőtti szexi külseje, de aligha tetszhet sok férfinak.

Eme tény azonban jelen esetben nagyon nem roppanthatja össze lelkileg Cameront. Ugyanis már bő egy éve Alex Rodriguezzel jár, aki viszont imádja, ahogy kinéz. Sőt, ő erőltette rá a füligszáj színésznőre az edzésmániát., ami azonban meglehetősen túllőtt mindkettejük irányításán. Bár így legalább a baseballos az otthoni közös zuhanyzások alkalmával is azt hiheti, hogy egy meccs után tusol a csapattársaival.

Címkék: Cameron Diaz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára