Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Május 02. 07:22, csütörtök | Kék hírek
Forrás: police.hu

Rendőrök segítettek a kiskacsákon

Rendőrök segítettek a kiskacsákon

Rövid időre elvesztette kicsinyeit egy vadkacsamama Szegeden. A pelyhesek egy vízelvezető árokba estek, ahonnan a rendőrök szedték ki őket, majd biztonságos helyen elengedték a családot.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságra április 29-én valamivel 9 óra előtt érkezett bejelentés egy állampolgártól arról, hogy kiskacsák estek a vízelvezetőbe a Csongrádi sugárúton és nem tudja kiszabadítani őket. A helyszínre a Készenléti Rendőrség kétfős járőre érkezett. A rendőrök a csatornafedelet felnyitották, majd egy szűrő és az arra rákötött madzag segítségével 12 kiskacsát emeltek ki a lyukból. A rendőrök a kacsacsaládot a közelben levő Vértóhoz szállították, ahol szabadon engedték őket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.