Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Augusztus 16. 10:00, vasárnap | Helyi
Forrás: miss.at

Sampon: a majdnem mindenható

Sampon: a majdnem mindenható

Tényleg csak a hajunkra használhatjuk? Lássuk mi mindenre jó még!

Van zsíros hajra, száraz hajra, korpás hajra, gyenge, elvékonyodott hajszálakra, festett hajra, meg „kettőazegyben”, balzsammal. Van gyümölcsös, mézes, uborkás és még vagy ezerféle „ízesítésű”. Valljuk be, elég nehéz megtalálni az igazit. Ennyiféle lenne a sampon és tényleg csak a hajunkra használhatjuk?

Természetesen nem! Lássuk, mire képes a kis flakon, illetve annak tartalma a fürdőszobán és a hajunkon kívül.

Segítség a „sminkelésben”
Persze, nem az arcunkra, szemhéjunkra kell kennünk, hogy még színesebb és szebb legyen. De például a púderpamacsunk és/vagy rúzsecsetünk tisztítására tökéletes a sampon. Mosd át vele a sminkkészleted ezen darabjait és hagyd őket egy sima, tiszta felületen megszáradni.

Lásd magad tisztán!
Valószínűleg, Nálatok is mindennapos eset, hogy a fürdőszobai tükör zuhanyzás után teljesen homályos a párától. Hogy ezt elkerüld, tegyél egy törölközőre vagy rongyra egy kis sampont, vidd fel a tükörre és papírtörlővel töröld át.

Finom ruhákhoz
Egyes ruhadarabok, fehérneműk, blúzok mosásához lágyabb mosószerre van szükség. Szerencsére, ez a szer samponnal is kitűnően helyettesíthető, hiszen remekül kiveszi a foltokat a kényes ruhadarabokból is.

Száraz kezekre
A mindennapi igénybevételtől, sőt, a sok mosogatástól kezünk bőre csúnyán kiszáradhat. Hogy ezt elkerüld, csempéssz egy kis sampont a mosogatóvízbe! A zsíros és/vagy rászáradt ételmaradékkal „büszkélkedő” edények is szeretni fogják, és tápláló összetevőinek köszönhetően pedig kezed bőre is hálás lesz érte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.

2024. Április 27. 08:20, szombat | Helyi

Természetismereti versenyen jeleskedtek a platánosok

Kistérségi Természetismereti Versenyt szervezett a Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola.

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Fenntarthatósági témahét a Batthyányban

A fenntarthatósági témahét keretein belül az alsó tagozat színes programokon vett részt iskolai kereteken belül.

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.