Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2014. Október 19. 10:37, vasárnap | Helyi
Forrás: -szerk.-

Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

Október 19., évközi 29. vasárnap.

Október 19-én azaz ma este fél 5-től férfiak vezetésével imádkozzuk a rózsafűzért családjainkért, Szent József közbenjárását kérve. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves férfi testvéreket, minél többen jöjjenek imádkozni.

Október 23-24-25.-én nem lesz reggel 6 órai szentmise

Október 25-én szombaton este fél 5-től engesztelő imaórát végzünk a Medjugorjei Szűz Anya tiszteletére.

Sírszentelések lesznek november 1-2-án délután 13 órától mindkét temetőben. Kérjük a kedves testvéreket, hogy akik szeretnék sírjaikat megszenteltetni a plébániai hivatalba jelentkezzenek.

Énekpróbára szeretettel várjuk a régi kórus tagokat, és az új jelentkezőket. A próba ideje minden pénteken az esti szentmise után kezdődik.

Ministráns foglalkozás indult, amire szeretettel várjuk a régi és az új gyerekek jelentkezését. A foglalkozás ideje minden szombaton 10 órától lesz.

Elsőáldozásra és bérmálkozásra várjuk a fiatalok és a felnőttek jelentkezését a sekrestyében, vagy a plébánia hivatalban. Kérjük minél hamarabb jelentkezzenek.
Szentföldi zarándoklatra hívjuk a kedves testvéreket, ami 2015. február 9-től indul. Jelentkezni lehet a plébániai hivatalban.

Akik a 250 éve felszentelt kiskunfélegyházi plébániatemplom történetét megvásárolták azoknak is szeretettel ajánljuk az Ótemplom harangjairól szóló kiadványt, ami a naptárakkal, kalendáriumokkal, gyógyteákkal és szentelt borokkal együtt megvásárolhatók a kijáratnál.

Isten éltesse mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat, Isten gondviselő jósága kísérje őket egész életükben.

A hét ünnepei:
Szerda: Szent II. János Pál.
Csütörtök: Kapisztrán Szent János áldozópap, az ordinariatus védőszentje.
Szombat: Szent Mór püspök.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 07:39, hétfő | Helyi

Már csak Bács-Kiskun vármegyében maradt érvényben a tűzgyújtási tilalom

A csapadékos időjárásnak köszönhetően csökkent a tűzveszély, ezért csütörtöktől Bács-Kiskun vármegye kivételével mindenütt visszavonják a tűzgyújtási tilalmat

2024. Április 29. 07:37, hétfő | Helyi

Élvezzük ki a nyárias időt, amíg lehet

Anticiklon alakítja a következő napok időjárását is, majd csütörtökön nedvesebb levegő érkezik, és többfelé fordulhat elő zápor, zivatar az országban.

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA