Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Május 11. 20:25, szerda | Helyi sport

Sikeres szezonkezdés a félegyházi triatlonosoknál

Sikeres szezonkezdés a félegyházi triatlonosoknál

Az idei évben Balatonboglár adott otthont a Duatlon Országos Bajnokságnak és ezzel egyidejűleg a Duatlon Diákolimpiának is.

A kemény téli alapozás és a kéthetes medulini melegövi edzőtábor remek formába hozta a félegyházi triatlonosokat, akik ennek köszönhetően kiváló eredményeket értek el az idei év első versenyén.
Papp Laura országos bajnok és diákolimpiai bajnok lett, így sikeresen kvalifikálta magát a lengyelországi Junior Európa Bajnokságra.
Trungel-Nagy Zalán elsőéves ifiként úgy tudott 2. helyezést elérni az országos najnokságon, hogy egyedül a nála egy évvel idősebb Kropkó Mártontól kapott ki, aki első lett a Junior Európai ranglistán. A diákolimpia országos döntőjében is ezüstérmet szerzett.
Trungel-Nagy Kolos Medulin után egy rövidebb edzőtáborban vett részt Pulában, ami a későbbiekben elősegíti a jó formáját, viszont erre a versenyre nem tudott rápihenni, viszont így is az 5. lett az országos bajnokságon, a Duatlon Diákolimpián pedig 3. helyezést ért el.
Csontos Dóra és Vidéki Csaba az élmezőnyben végzett, Rogozsán Bánk pedig középmezőnyben. Papp Laura, Trungel-Nagy Kolos és Trungel-Nagy Zalán e hétvégén Caorleban (Olaszországban) Junior Európa Kupa futamon állnak rajthoz a magyar válogatott színeiben.

Felkészítő edzők: Kornokovics Györgyi és Bozsó István

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.

2024. Április 22. 11:36, hétfő | Helyi sport

A hétvégén is bizonyítottak a félegyházi birkózók

A hétvégén válogatott versenyzőink mérettették meg magukat különböző nemzetközi versenyeken határon innen és túl.

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.