Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Március 24. 09:33, hétfő | Helyi sport
Forrás: - Árvai Zoltán -

Sikerült nyerni a félegyházi kéziseknek a megerősödött Makó ellen is

Sikerült nyerni a félegyházi kéziseknek a megerősödött Makó ellen is

A KÉSZ Arénában fogadta március 22-én a Kiskunfélegyházi HTK NB II-es kézilabdacsapata a makói gárdát.

A KÉSZ Arénában fogadta március 22-én a Kiskunfélegyházi HTK NB II-es kézilabdacsapata a makói gárdát. Nem vehették félvállról a félegyházi kézisek az ellenfelet, mert a tavaszi idényre igen erős játékos kerettel gazdagodott a Makó. A világválogatott Vladan Matic mellett a valaha NBI/B-s csapatunkban játszó „Pásztor Öcsi” is ellenfelünkként lépett pályára.

Városunk csapata bizonyított. Miksi István (edző) jól felkészítette játékosainkat. Már az első percben megszereztük a vezetést és a mérkőzés végéig ki sem engedtük kezünkből a két pontot. A kilátogatott szurkolók, nézők egy izgalmas taktikai csatát láthattak. A vendégcsapat kipróbált mindenféle összeállítást, bevetett minden lehetséges fegyvert, de a félegyházi kézisek minden lépést gyorsan lereagáltak, semlegesítették az ellenfél próbálkozásait, így született meg a (19:16) 37:33-as végeredmény.

Kerettagok:
Nagy Zoltán (kapus), Fekete Krisztián (kapus), Nagy Péter, Bessenyei Imre (8), Bozsák Krisztián, ifj. Miksi István (6), Papp Béla, Csőke Ákos (3), Savanya Zsolt, Ignácz Vilmos (7), Gyöngyi Ádám (4), Kálmán Róbert, Kanyó Bence, Farkas-Csamangó Attila, Berta Róbert (6), Almási Dávid (3).

Ezzel a két ponttal tartottuk a bajnoki táblázat második helyét.

Junior csapatunk végig küzdötte a mérkőzést, azonban a véghajrában nem sikerült megmenteni egy pontot.

Eredmény: KHTK – Makó (10:12) 26:28.

Kerettagok:
Fekete Krisztián (kapus), Fekete Gábor (kapus), Kanyó Bence (2), Tóth Szabolcs, Harkai Tamás (3), Retkes József, Czakó Roland (8), Kátai-Urbán Ádám (4), Csáki Gábor, Gémes Hunor, Kátai-Urbán Kristóf (3), Gulyás Brúnó, Damásdi András, Nagy Péter (6), edző: Árvai Zoltán.

A következő bajnoki fordulóban Kunszentmártonra utazik a város kézilabda csapata, ahol óriási küzdelem várható. Tét a második hely. Amelyik csapat nyer, közelebb kerül az ezüstéremhez.

Legközelebb április 5-én láthatjuk hazai pályán a csapatot a Hajdúszoboszló elleni mérkőzésen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:22, hétfő | Helyi sport

Újabb magyar bajnoki címet szerzett Czakó Zoltán

Abonyban került megrendezésre az U17-es Szabadfogású és Női Országos Bajnokság, egyben Varga János Emlékverseny.

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.