Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Március 15. 08:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Adrienn

Sok boldog évet kaptak a nyugdíjasok

Sok boldog évet kaptak a nyugdíjasok

Március 14-én (szombaton) 9 órai kezdettel került megrendezésre a Mosolygó Jótékonysági Sportnap dr. Vargáné Mosolygó Kitti ötletgazda és főszervező jóvoltából.

Március 14-én (szombaton) 9 órai kezdettel került megrendezésre a Mosolygó Jótékonysági Sportnap dr. Vargáné Mosolygó Kitti ötletgazda és főszervező jóvoltából.

A borongós idő ellenére is nagyon sokan vállalkoztak a nem kevesebb, mint 22 km-es táv (illetve valamekkora részének) futva, gyalogolva, kerékpárral vagy görkorival való teljesítésére.

A lelkesedést tovább fokozta, hogy Kádár Kitti ultramaratoni futó tartotta a bemelegítést és a táv megtétele utáni nyújtást és persze teljesítette az egész távot. Már a rajtszámok átvételekor ajándékot kapott minden induló, nevezetesen egy sport szeletet, hogy energiát adjon és két kupont, melyet a Fitness Plusz Stúdióban egy napos sportolásra ill. szoláriumozásra lehet felhasználni. A célban pedig - a jászszentlászlói idősek otthonában - frissítővel és pogácsával fogadták a beérkezőket. Itt kapta meg mindenki az emléklapját, amelyre büszkeséggel tekinthet mindenki, aki vállalta a megmérettetést, még ha nem is az egészet. Az idősek otthonának vezetője, Dr. Vargáné Mosolygó Kitti ötletgazda és Kádár Kitti ultramaratoni futó is gratulált mindenkinek a célba érkezéshez és szívhez szóló beszédükben megfogalmazták mindazt amiért a mai teljesítmény különösen nagy értéket képvisel.

A kiváló szervezésről annyit, hogy aki út közben lefutotta (görkorizta) a bevállalt távját, az felszállhatott a konvojt kísérő buszra. Az útvonalat végig a rendőrség és a polgárőrség biztosította és senkit nem hagytak magára, bármilyen lassan is sikerült végig teljesítenie a távot. Visszafelé a kerékpárokat vonatra lehetett rakni, illetve a futókat a busz szállította vissza Kiskunfélegyházára. Persze többedmagammal bevállaltuk a visszafelé utat is kerékpárral. Így 44 km megtétele után 44 egészséges és boldog évet tudtunk adni az ezüsthajú, aranyszívű embereknek.

Minden résztvevőnek Gratulálunk a Szép Teljesítményéért!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok