Városlista
2023. szeptember 22, péntek - Móric

Hírek

2022. Augusztus 11. 18:56, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Sportfogadás bónusz a katari világbajnokságra

Sportfogadás bónusz a katari világbajnokságra

Minden negyedik évben lázban égnek a focirajongók, ilyen gyakorisággal rendeznek ugyanis labdarúgó-világbajnokságot.

Az idei pedig pont egy ilyen negyedik év. Az idei vb-re Katarban kerül sor, egy teljesen rendhagyó időpontban. Mivel ebben az ázsiai országban nyáron hatalmas a forróság, időnként az 50 Celsius-fokot is eléri a hőmérséklet, a világbajnokságra az év végén kerül majd sor, pontosabban november 21-e és december 18-a között.

Noha még valamivel több, mint három hónap van hátra a világbajnokság kezdetéig, a sportfogadások és foci rajongói már javában készülnek a versenyre. A vezető fogadóirodákban hónapok óta elérhetők a fogadási lehetőségek a vb végső győztesére, az aranylabda tulajdonosára és számos egyéb kategóriára vonatkozóan. Ehhez hasonlóan a sportbárokban mindennapi téma a csapatok formája, a játékosok esélyei, a várható döntősök kiléte.

Szóval, akár már most is fogadhatsz a világbajnokságra. Számos fogadási oldalon található nagyszerű sportfogadás bónusz, ha ilyet keresel, javasoljuk, hogy látogass el a következő oldalra: https://rabona.com/hu/sport. Fogadási lehetőségek széles választékát találhatod itt meg, a nyereményszorzók pedig folyamatosan változnak a körülményektől függően.

Érdekességek a világbajnokságról

A sportfogadás bónusz nagyszerű lehetőség a fogadásokra, de nézzünk néhány érdekességet a katari világversennyel kapcsolatban. A rendhagyó lebonyolítási időponton kívül ez lesz az első olyan vb, amit egy ázsiai ország szervez, illetve, az utolsó, amelynek 32 résztvevője lesz. Négy év múlva már 48 nemzet válogatottja indulhat a világbajnoki címért.

Katar egy nagyon kis ország, 11.500 négyzetkilométeres alapterülete mindössze egytizede Magyarország területének. Ennek köszönhetően a helyszínek olyan közel vannak egymáshoz, hogy sem a csapatoknak, sem a szurkolóknak nem kell szállodát váltani és utazni. A két legtávolabbi stadion közötti távolság mindössze 50 kilométer.

Ha pedig a szállásokról beszélünk, Katar vezetése számos új hotelt épített, hogy elszállásolhassák az oda érkező több, mint egymillió embert. De mivel ezek a kapacitások is szűkösnek bizonyultak, ezért a dohai kikötőben egy óceánjárón is lesz szálláslehetőség, emellett a sivatagban, sátrakban is alhat az, aki szeretné a sivatagi törzsek korabeli életformáját átélni.

Az ország összesen 200 milliárd dollárt fektetett be fejlesztési célokra. A szállodák mellett metróvonalakat, stadionokat és reptereket is építettek. A stadionok külön kuriózumnak számítanak, van köztük olyan is, amely a világbajnokság után lebontható, szétszedhető és újra összerakható lesz, más helyszínen.

Nemrég zárult a jegyértékesítés második fázisa, eddig összesen 1,2 millió jegyet adtak el. A legtöbb jegyet Angliába, Argentínába, Brazíliába, az Egyesült Államokba és Szaúd-Arábiába adták el. Ezeket a jegyeket sorsolással osztották szét. A folytatásban már érkezési sorrendben lehet hozzájutni a jegyekhez, amelyekből összesen három milliót adnak el.

A csoportmérkőzésekre a jegyárak 23.000 és 75.000 forint között vannak, a döntőre már jóval többet kell kiválasztani, 200.000 és 550.000 forint közötti összeget. A négy évvel ezelőtti árakhoz képest ezek 30%-kal magasabbak.

A sportfogadás bónuszra vadászókat nyilván az is érdekli, hogy mikor lesznek a meccsek. A csoportszakasz első fázisába 11,00, 14,00, 17,00 és 20,00 órai kezdettel játszanak a csapatok, míg a folytatásban 16,00 és 20,00 órakor kezdődnek a mérkőzések. A döntőre december 16-án kerül sor, délután 4 órától.

A világbajnokság döntőjét december 18-án tartják, ami Katar nemzeti ünnepe. A döntő meccs 16,00 órakor kezdődik majd. Már csak néhány hónapot kell várnunk és kezdődik is az idei vb láz. Ha fogadni szeretnél, érdemes már most átböngészni a fogadási oldalak szorzóit.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 19. 14:10, kedd | PR

Fergeteges buli volt a Hidasi Bányásznapokon

A Bányásznap hosszú múltú hagyományra tekint vissza.

2023. Szeptember 13. 17:40, szerda | PR

Elkészült a Jánosik Kft. közreműködésével felújított miskolci Gyermekegészségügyi Központ.

A napokban ünnepélyes keretek között adták át a közel 3 milliárd forintból felújított miskolci Gyermekegészségügyi Központot -jelentette be Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa

2023. Szeptember 06. 16:35, szerda | PR

Színvonalas, piacképes képzések-VLS

Intézményünk, a VLS Oktatási Központ felnőttképzési tevékenységét 1988-ban kezdte, így az egyik legnagyobb múltra visszatekintő felnőttképzési intézmény.

2023. Szeptember 04. 20:47, hétfő | PR

Táplálkozási tanácsadó: a vitaminital nem csak a kánikulában jó megoldás

Magyarország szívében fekvő Akasztón ,Európában is egyedülálló technológiával felszerelt gyárban állítják elő a Power Fruit, Pro+, Pro+Vegi vitaminitalokat és az Absolute Live termékcsalád egyedi fejlesztésű sportitalait.