Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2016. Október 04. 08:54, kedd | Helyi
Forrás: Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal

Szavazzunk a félegyházi Richter ARANYANYU jelöltre!

Szavazzunk a félegyházi Richter ARANYANYU jelöltre!

A félegyháziak idén tavasszal már megmutatták aktivitásuk erejét, amikor a Richter Egészségváros rendezvénysorozat több mint 6 millió forintos adományt vehetett át a városi kórház a Richter Egészségváros szervezőitől.

A félegyháziak idén tavasszal már megmutatták aktivitásuk erejét, amikor a Richter Egészségváros rendezvénysorozat 49. helyszíneként – a nagy érdeklődésnek és részvételi aránynak köszönhetően – több mint 6 millió forintos adományt vehetett át a városi kórház a Richter Egészségváros szervezőitől. Most ismét itt a lehetőség, hogy az összefogás erejével mondjunk köszönetet. Nem kell mást tenni, mint szavazni Garai Erzsébetre, a kiskunfélegyházi Richter Aranyanyu jelöltre!

A Richter Aranyanyu Díjat 2011-ben alapította Rácz Zsuzsa író, a Terézanyu-könyvek szerzője és a Richter Gedeon Nyrt. A Magyarországon egyedülálló kezdeményezés célja a nők társadalmi megbecsülésének és önbecsülésének növelése. A díjat olyan nőknek ítélik oda, akik klasszikus, női segítő szakmákban dolgoznak, és munkájuk nélkülözhetetlen, mégis csekély anyagi és erkölcsi elismerésben van részük. A „hétköznapi hősnők” között ezúttal a félegyházi Garai Erzsébet is Richter Aranyanyu Díj 2016-os jelöltjei között szerepel, egészségügyi szakdolgozó kategóriában.

Garai Erzsébet az FMC Dialízis Központ főápolója, munkája során azokról gondoskodik, akik művese kezelésre szorulnak. Aktív és lelkes tagja a Jobb Veled a Világ Alapítvány kiskunfélegyházi Boldogságklubjának, elkötelezett hivatástudatából és személyiségéből, emberi erényeiből áradó pozitív kisugárzása révén páciensei joggal érezhetik: jobb vele a világ!

A jelöltekre október 30-áig lehet szavazni. Minden voks egyben esély arra, hogy Garai Erzsébet ott lehessen a Richter Aranyanyu Díj 2016. döntősei között.

http://aranyanyu.hu/dontosok/garai-erzsebet/szavazas

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)

2024. Május 17. 09:46, péntek | Helyi

A MÁV kérése - Ha pünkösdkör utazik, váltsa meg már most vonatjegyét!

Május 19-én, vasárnap az ünnepnapi, 20-án a vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok, 21-én pedig már a megszokott munkanapi menetrend érvényes.