Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Május 02. 12:36, csütörtök | Helyi
Forrás: - Gulyás -

Szerenád, Zöld nap, ballagások, érettségi

Szerenád, Zöld nap, ballagások, érettségi

A végzős diákok adnak ma (május 2-án) szerenádot tanáraiknak. Az esti és délutáni órákban lovaskocsival, traktorral és gyalogosan vonulnak városszerte

A végzős diákok adnak ma (május 2-án) szerenádot tanáraiknak. Az esti és délutáni órákban lovaskocsival, traktorral és gyalogosan vonulnak városszerte. Holnap, május 3-án a reggeli órákban kezdődik a végzős diákok jelmezes, műsoros „bolondballagása”. A felvonulás idejére 6.45 órától 11 óráig a Kossuth utcát lezárják. Az táncos műsorukat több helyszínen, főleg a középiskolák előtt adják elő. A Városháza előtt is érdemes várakozni, hiszen itt is láthatók majd az előadások. A ballagások sorát a Constantinum Nevelési-Oktatási Intézmény nyitja.

A középiskolás ballagás május 3-án pénteken az iskolai bensőséges búcsúzást követően 17 órakor szentmisével kezdődik az Ótemplomban, az ünnepség a Constantinum Sportcentrumban folytatódik. Május 4-én szombaton minden középiskola elbúcsúztatja diákjait. A KÖSZI Kossuth Lajos tagintézményében 9 órakor kezdődik a ballagás. Ugyan ebben az időpontban ballagnak a PG-sek is. A KÖSZI Mezőgazdasági tagintézményében 10.30 órakor veszi kezdetét az ünnepség.
A Móra Ferenc Gimnázium végzősei a 12 órakor kezdődő ballagáson búcsúznak alma materüktől. Az ünnepség után koszorút helyeznek el Móra Ferenc szobránál.
A ballagások sorát a KÖSZI Közgazdasági tagintézménye zárja. A negyedikesek 15 órától búcsúznak iskolájuktól, tanáraiktól, diáktársaiktól.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.