Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. December 20. 16:52, péntek | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Szeretetebéd a Családok Átmeneti Otthonában

Szeretetebéd a Családok Átmeneti Otthonában

Ebéddel és ajándékkal kedveskedett december 20-án karácsony alkalmából a Családok Átmeneti Otthona lakói számára az Összefogás az Élhetőbb Vidékért Közhasznú Egyesület és Demokrácia és Szolidaritás Félegyháza Alapítvány.

Ebéddel és ajándékokkal kedveskedett ma (december 20-án) karácsony alkalmából a Családok Átmeneti Otthona lakói számára az Összefogás az Élhetőbb Vidékért Közhasznú Egyesület és Demokrácia és Szolidaritás Félegyháza Alapítvány.

Az ünnepséget Szalainé Őrző Emília tagintézmény vezető nyitotta meg. Dr. Garai István országgyűlési képviselő a szeretet, Horváth Tamás önkormányzati képviselő az összefogás jelentőségéről beszélt.
Vasvári Józsefné, az Összefogás az Élhetőbb Vidékért Közhasznú Egyesület elnöke elmondta, egyesületük életében már hagyomány, hogy a nagyobb ünnepeken, gyermeknapon, karácsonykor ajándékokkal, ebéddel kedveskednek a Családok Átmeneti Otthona lakóinak. Most is itt vagyunk, hogy szebbé tegyük az ünnepet a gyerekek és a szülők számára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok