Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2016. December 26. 21:12, hétfő | Helyi
Forrás: OrientPress.hu

Szilveszterkor fagyos lesz a hangulat

Szilveszterkor fagyos lesz a hangulat

Az enyhülés után ismét lehűlés várható, Szilveszter napján erősen felhős, párás, néhol tartósan ködös idő valószínű. Egész napos, országos fagy lehet.

Kedden eleinte változóan, majd estétől erősen felhős lesz az ég. A Dunántúlon estétől többfelé lehet eső, máshol csak elvétve alakul ki zápor, a hegyekben hózápor. Az ÉNy-i szél sokfelé lesz erős, a középső és a nyugati tájakon viharos. Hidegfront érkezik. Reggel 0 fok körül, délután 3 és 7 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán a Dunántúlon borongós időre számíthatunk esővel, melyet délutántól havas eső válthat fel. Az ország keleti felén gyengén felhős, napos idő valószínű, és csak néhol lehet hózápor. Erős marad az ÉNy-i szél. 0 és 4 fok közötti értékeket mérhetünk délután - a lehűlés folytatódik.

Csütörtökön ragyogóan napos idő várható, csak kevés felhő lesz az égen. Friss, tiszta idő ígérkezik reggel országos faggyal, délután +2 fok körüli hőmérséklettel.

Pénteken napos és tartósabban párás területek váltakoznak. Hulló csapadék nem lesz. Reggel -5, délután 0 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Szombaton, Szilveszter napján erősen felhős, párás, néhol tartósan ködös idő valószínű. Egész napos, országos fagy lehet.

Címkék: fagyos, hideg

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 11:13, kedd | Helyi

Ma éjfélig küldheti be az adóbevallását és rendelkezhet adója 1+1 százalékáról

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni hívta fel a figyelmet kedden a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

2024. Május 21. 10:32, kedd | Helyi

Már kirajzolódnak Móra arcvonásai a homokhalomból

Május 17-én nyílt meg a Miénk itt a tér szabadtéri kiállítás, a Petőfi-téren. A megnyitón hangszeren közreműködött Sevecsek Béla.

2024. Május 19. 10:58, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

Pünkösdvasárnap, a Szentlélek kiáradásának főünnepe – 2024. május 19.

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.