Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Február 25. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Szünetel az ellátás a sátoraljaújhelyi kórház gyermekosztályán

Szünetel az ellátás a sátoraljaújhelyi kórház gyermekosztályán

Előreláthatólag néhány napon belül újra lesz ellátás a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház csecsemő- és gyermekosztályán - közölte az intézmény honlapján.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei egészségügyi intézmény pénteken reggel tette közzé honlapján, hogy átmenetileg szünetel a gyermekellátás a kórházban, helyettesítésre az Emberi Erőforrás Minisztériumának országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkára a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházat jelölte ki. A közlemény szerint a kórház szülészeti- nőgyógyászati osztályán az újszülöttek ellátását és felügyeletét az átmeneti időszakban a Sátoraljaújhely városi házi gyermek szakorvosok bevonásával biztosítják.

A kórház vezetésének szombati tájékoztatása szerint a gyermekellátás szünetelése csak átmeneti, néhány napig tart, várhatóan a jövő héten az ellátás folytatódik.

Fotó: illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 17. 13:38, szerda | Belföld

Sulyok Tamás: Karikó Katalin kiviteles büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak

Karikó Katalin kivételes büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak - jelentette ki az államfő kedden Szegeden.

2024. Április 17. 13:37, szerda | Belföld

Meteorológia: az ország egyes részein 24-25 Celsius-fokkal van hidegebb, mint hétfőn

Az ország egyes részen 24-25 Celsius-fokkal volt hidegebb kedd délután, mint hétfőn - derül ki a HungaroMet Zrt. kedd délutáni Facebook-bejegyzéséből.