Városlista
2021. április 19, hétfő - Emma

Hírek

2021. Április 02. 11:55, péntek | PR

Tegyél egy praktikus polcot ragasztással a falra!

Tegyél egy praktikus polcot ragasztással a falra!

Egy polcot ragasztással falra erősíteni egyszerű feladat, nem igényel szerszámokat, így hölgyeknek is könnyen megvalósítható. Hoztunk egy csokorra való ötletet, hogy mire használhatsz egy ilyen ügyes kis polcot a falon.

Itt a tavasz, ilyenkor szeretjük kicsit csinosítani a lakást. Egy ügyes kis polc rendkívül praktikus lehet, mert millió dologra használhatod. Ráadásul az ilyen könnyebb polcokat ragasztással falra rögzíteni gyerekjáték, még szerszámokra sincs szükség, így ideálisak bárki számára és feldobják a lakás hangulatát. Nem kell más, csak a megfelelő kétoldalú ragasztó, és már pakolhatod is teli.

Apró polc az ágy mellé

Ha nincs éjjeliszekrény az ágyad mellett, jól jöhet egy apró polc, amire egy pohár vizet, vagy a gyűrűidet le tudod tenni esti lefekvésnél. Egy ilyen praktikus polcot ragasztással a falra rögzíteni pillanatok kérdése, és utána már használhatod is.

Dekorációs polc

Van egy üres falad, és szeretnél könnyen variálható dekorációs megoldást találni? Tegyél fel egy könnyű polcot, amin jól mutatna néhány szép holmi, egy nagyobb tengeri csiga, vagy az éppen aktuális emlékek, apró tárgyak vagy képek a nyaralásról. Ha megunod és változtatnál rajta, nem kell lebontani semmit. Egyszerűen lepakolod a polcot és új kollekciót teszel fel. Azonnal megváltoztatja a szoba hangulatát és mindig új lehet.

Piperepolc a sminkednek

A hölgyeknek sokszor nem elég a fürdőszobai piperepolc, mert a sminkes holmiknak mindig kevés a hely. A fürdőszobában is rakhatsz fel polcot ragasztással a falra, csak arra figyelj, hogy a magas páratartalmú helyiségekre optimalizált verziót válaszd.

Fúrás helyett polcra a képekkel!

Családi képek, a gyerek bekeretezett kis rajzai mind a falra kívánkoznak, de ha albérletben laktok, akkor nem biztos, hogy jó szemmel nézik, ha sündisznót csinálsz a szoba falából. Ezt a gondot is megoldja, ha egy könnyű polcot ragasztással falra rögzítesz, mert néhány kép súlyát gond nélkül elbírja, ráadásul könnyű változtatni is az éppen kirakott kollekciót.

Vannak kifejezetten képek tartására készült, keskeny polcok, amiket nagyobb dekorboltokban szinte bárhol beszerezhetsz. Elég néhány ragasztócsík és már gyönyörködhetsz is aképeidben.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 19. 13:59, hétfő | PR

Tervezzünk kirándulást Székesfehérvárra!

Székesfehérvár leginkább a királyok városaként szokták emlegetni. Fejér megye megyeszékhelye egy olyan dinamikusan fejlődő város, mely számos kulturális és közéleti látnivalóval és programmal várja a látogatókat.

2021. Április 16. 13:53, péntek | PR

Világméretű koncerttel jelentkezik Leslie Mandoki és csapata

A pandémia miatti koncertstop egy különleges produkciót hívott életre, a zenei show résztvevői a digitalizáció segítségével a földrajzi távolság ellenére együtt játszanak, rengeteg nézőhöz eljutva.

2021. Április 02. 11:50, péntek | PR

Biztonságos autós utazást tervez? Mutatjuk az autópálya díjakat!

Tavasszal több hosszú hétvége is lesz, amikor a családok szívesen elmennek kirándulni egy-egy napra távolabbi helyekre is.

2021. Március 25. 17:57, csütörtök | PR

Nem véletlen népszerűek a kiskunfélegyházi szállások

Utazni jó, pláne akkor, amikor már itt a tavasz, és az időjárás lehetővé teszi, hogy a szabadban is tervezzünk programokat.