Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Április 02. 11:55, péntek | PR

Tegyél egy praktikus polcot ragasztással a falra!

Tegyél egy praktikus polcot ragasztással a falra!

Egy polcot ragasztással falra erősíteni egyszerű feladat, nem igényel szerszámokat, így hölgyeknek is könnyen megvalósítható. Hoztunk egy csokorra való ötletet, hogy mire használhatsz egy ilyen ügyes kis polcot a falon.

Itt a tavasz, ilyenkor szeretjük kicsit csinosítani a lakást. Egy ügyes kis polc rendkívül praktikus lehet, mert millió dologra használhatod. Ráadásul az ilyen könnyebb polcokat ragasztással falra rögzíteni gyerekjáték, még szerszámokra sincs szükség, így ideálisak bárki számára és feldobják a lakás hangulatát. Nem kell más, csak a megfelelő kétoldalú ragasztó, és már pakolhatod is teli.

Apró polc az ágy mellé

Ha nincs éjjeliszekrény az ágyad mellett, jól jöhet egy apró polc, amire egy pohár vizet, vagy a gyűrűidet le tudod tenni esti lefekvésnél. Egy ilyen praktikus polcot ragasztással a falra rögzíteni pillanatok kérdése, és utána már használhatod is.

Dekorációs polc

Van egy üres falad, és szeretnél könnyen variálható dekorációs megoldást találni? Tegyél fel egy könnyű polcot, amin jól mutatna néhány szép holmi, egy nagyobb tengeri csiga, vagy az éppen aktuális emlékek, apró tárgyak vagy képek a nyaralásról. Ha megunod és változtatnál rajta, nem kell lebontani semmit. Egyszerűen lepakolod a polcot és új kollekciót teszel fel. Azonnal megváltoztatja a szoba hangulatát és mindig új lehet.

Piperepolc a sminkednek

A hölgyeknek sokszor nem elég a fürdőszobai piperepolc, mert a sminkes holmiknak mindig kevés a hely. A fürdőszobában is rakhatsz fel polcot ragasztással a falra, csak arra figyelj, hogy a magas páratartalmú helyiségekre optimalizált verziót válaszd.

Fúrás helyett polcra a képekkel!

Családi képek, a gyerek bekeretezett kis rajzai mind a falra kívánkoznak, de ha albérletben laktok, akkor nem biztos, hogy jó szemmel nézik, ha sündisznót csinálsz a szoba falából. Ezt a gondot is megoldja, ha egy könnyű polcot ragasztással falra rögzítesz, mert néhány kép súlyát gond nélkül elbírja, ráadásul könnyű változtatni is az éppen kirakott kollekciót.

Vannak kifejezetten képek tartására készült, keskeny polcok, amiket nagyobb dekorboltokban szinte bárhol beszerezhetsz. Elég néhány ragasztócsík és már gyönyörködhetsz is aképeidben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.