Városlista
2023. szeptember 28, csütörtök - Vencel

Hírek

2023. Szeptember 14. 11:13, csütörtök | Helyi

Tekerj a zöldbe - kerékpártúra Kiskunfélegyházán

Tekerj a zöldbe - kerékpártúra Kiskunfélegyházán

A Tekerj a Zöldbe! országos kerékpártúra kezdeményezés részeként a mobilitás hetét egy közös, családias hangulatú kerékpáros túrával szeretnénk indítani!

Várnak minden kedves kerékpározni szerető fiatalt és időst, családosokat, kezdőket és újrakezdőket, akik szívesen tekernének együtt szeptember 17-én, vasárnap délelőtt Kiskunfélegyháza környékén.

A 22 km-es túrán városi és külterületi részeken gurulunk át, majd hazafelé a városi Parkerdőben szusszanunk egyet az erdei friss levegőn.

Gyülekező: 9:15-től a Bringabarát Kerékpárbolt előtt.

Kiegészítő információk:
A táv és a tempó kezdőknek, családosoknak, kisgyermekeseknek akár utánfutóval is teljesíthető. Az útvonal kialakításakor arra törekedtünk, hogy javarészben kerékpárúton haladhassunk. A túra első 10 km-én a városon belül haladva a táv tetszőlegesen lerövidíthető fáradtság vagy probléma esetén.
Az útvonalon végighaladva kb. 5 km-enként rövid megállókat tervezünk beiktatni, illetve 2 megállóhelynél frissítő elfogyasztására is lesz lehetőség.
A túrára mindenki magával hozott folyadékkal és élelemmel készülhet előre, illetve időjárásnak megfelelő, kerékpározáshoz alkalmas sportos és kényelmes öltözékkel teheti komfortossá a mozgást. A túra alatt a bukósisak használata kötelező. (Előre egyeztetés esetén a szervezők korlátozott számban tudnak fejvédőt biztosítani.)

A kerékpártúra a Tekerj a Zöldbe! túrasorozat része, ami a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség szervezésében az Aktív Magyarország támogatásával valósul meg. Kevesebb jelenjen meg

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 28. 15:09, csütörtök | Helyi

Hétvégi karateverseny

Kocsis Nóra és Kocsis Angéla szép eredményt ért el a Győri Ashihara Karate Országos Bajnokságon.

2023. Szeptember 27. 18:30, szerda | Helyi

Kéményseprőket és betanított munkásokat keresnek

Kéményseprő szakmunkásokat és betanított munkásokat keresnek.

2023. Szeptember 25. 16:13, hétfő | Helyi

Motorossal karambolozott egy autó Kiskunfélegyházán

Irányítás mellett halad a forgalom a Szentesi út érintett szakaszán.

2023. Szeptember 25. 15:25, hétfő | Helyi

Az idősek saját otthonában nyújt segítséget a Gondosóra program

A Gondosóra program egy ingyenesen igényelhető és havidíjmentes szolgáltatás, amit minden 65 év feletti kérhet, aki szeretné, hogy a nap 24 órájában biztonságban legyen.