Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Július 12. 12:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: marmalade.hu

Teraszcsinosító ötletek egy talicska pénz nélkül

Teraszcsinosító ötletek egy talicska pénz nélkül

A trendi lakásdekor magazinok profi fotóin feltűnő styling megoldásokról nagyon gyorsan kiderül bizony a kellékek megvásárlása esetén nagyon mélyen a zsebünkbe kellene nyúlnunk.

A trendi lakásdekor magazinok profi fotóin feltűnő styling megoldásokról nagyon gyorsan kiderül, hogy az elképesztő mintájú textíliai, a lenyűgöző tapéta vagy a terasz bútora amellett, hogy tökéletes, bizony megvásárlása esetén nagyon mélyen a zsebünkbe kellene nyúlnunk.Pedig néha elég csak kreatívnak lennünk, hogy frissítsünk a megszokott kialakításokon.

  • Rendezzük át a teraszbútorokat, előfordul, hogy felcserélésükkel egyáltalán nem veszítünk a térből, ám odébb tolva megváltozik a kilátás, a teraszon ülve kertünk másik szegletére látunk rá.
  • Nézzünk körül a lakásban, találunk olyan díszpárnát, plédet, amelyet bent nélkülözhetünk, kint pedig otthonosabbá teszi a környezetet.
  • Vásároljunk napelemes fényfüzért, ami a következő nyarak alkalmával már nem jelent kiadást, s a mécsesekről se feledkezzünk meg. Mécsestartó bármi lehet, konzervesdoboz, befőttesüveg. Elterjedt kiegészítő a lámpás, jó hasznát vehetjük az asztalon, terasz lépcsőjén.
  • Kint ülve a legkellemesebb zene a madárcsicsergés, gondoskodjunk róluk, eledelt jelenleg kínál a természet, madáritatót azonban kihelyezhetünk,ami lehet egy egyszerű tál.
  • Nincs terasz italfogyasztás nélkül. A legegyszerűbb, látványos ital a limonádé, elég ha beledobsz a kancsóba néhány szelet citromkarikát, mentalevelet vagy idénygyümölcs darabot.
  • A terasz kávézás nélkül sem az igazi, ezúttal meglepheted magad jegeskávéval, ne felejt el dobozos jégkrémet vásárolni.
  • Egy szép asztali növénydekoráció minden esetben üde látvány, míg az étkezőasztalra szívesen helyezünk vágott virágokkal teli vázát, addig a teraszra helyezhetünk kaspós, ültetett egynyárit vagy ha még lustábbak vagyunk pozsgásokat. Azokat szinte locsolni sem kell.
  • A terasz padlójára helyezett kaspók, a fa balkonládák átfesthető állapotba kerülnek az évek alatt, essünk neki, egy óra alatt minden új küllemet kap, egy másik teraszon érezhetjük magunkat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.