Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. Július 08. 10:36, szerda | Helyi sport
Forrás: 3K Sportegyesület

Tereptriatlon OB 3 arany, 1 ezüst

Tereptriatlon OB 3 arany, 1 ezüst

Július 4-én, szombaton Balassagyarmaton a Nyírjes tavi erdős dombos területen rendezték meg az idei évi Tereptriatlon Országos Bajnokságot, melyen a kiskunfélegyházi 3K Sportegyesület triatlonosai is rajthoz álltak.

A tereptriatlon annyiban különbözik a sima triatlontól, hogy a kerékpáros pályát dimbes-dombos néhol magasbordás, néhol mély homokos útvonalon kell teljesíteni. Nem elég az állóképesség, nagyon komoly terepes felkészülésre van szükség és persze terepkerékpárra!


A serdülők futamában Trungel-Nagy Zalán az úszásból elsők között jött ki és kerékpáron teljesen leszakítva üldözőit, a futást toronymagasan nyerve Országos Bajnok lett! Rogozsán Bánk is a mezőny első felében fejezte be a versenyt.


A lányoknál Csontos Dóra Zalán teljesítményét leutánozta. Kerékpárral úgy meglépett, hogy a többiek szemmel sem tudták követni.A futásnál tovább növelte előnyét, Országos Bajnok lett. Érdekesség, a végén utolérte a korábban rajtoló fiúkat, így a rendezőknek nem volt idejük kihúzni a győzteseknek járó szalagot, csak gyorsan bedobták elé.

Trungel-Nagy Kolos ifjúsági korcsoportba felkerült első évesként, a rendkívül erős mezőnyben 5. tudott lenni. Az ifiket együtt indították a juniorokkal és a felnőttekkel, Kolos előtt csak egy junior és egy felnőtt tudott célba érni. A nők mezőnyében Fricska Anna elsőnek jött ki a vízből, bátor biciklizéssel tovább növelte előnyét és futásban sem tudták utolérni, Országos Bajnok lett! Fricska Fanni a felnőtteknél ezüstérmes lett kölcsön biciklivel, Csontos Fanni úgy lett negyedik, hogy előző este ért haza a Balatonkerülésből.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

2024. Április 04. 16:29, csütörtök | Helyi sport

Húsvéti verseny beszámolók a Koppányok tollából

2024. március 29-én Nagypénteken, Domaszéken jártunk a Farkas a Piroskát elnevezésű örömíjászversenyen.

2024. Március 26. 11:01, kedd | Helyi sport

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

2024. március 17-én a Magyar Íjász Szövetség 3D Szakága 2024. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságon vettek részt a Koppányok 4 fővel.