Városlista
2023. szeptember 22, péntek - Móric

Hírek

2023. Január 27. 10:22, péntek | Helyi
Forrás: Bense Zoltán

Természettudományi versenyen jeleskedtek a Batthyány iskola tanulói

Természettudományi versenyen jeleskedtek a Batthyány iskola tanulói

2023. január 13-án került megrendezésre a Batthyány Lajos Általános Iskolában az Országos Bolyai Természettudományi Csapatverseny körzeti fordulója.

A természettudományokban elengedhetetlen az általános műveltség, környezetünk élővilágának, a korábbi évek tananyagának ismerete. A verseny céljai közt szerepel, hogy segítse a diákokat azon képességek kifejlesztésében, hogy közösen, összedolgozva oldjanak meg problémákat.

A Batthyány Lajos Általános Iskola 6. a osztályából a „Gombák” csapata indult, akik ezen a nívós megmérettetésen 16. helyezést értek el. A csapat tagjai: Huszka Laura Éva, Rigó Klára, Csőke Csenge, Fenyvesi Zsófia

A 7. a osztályból a „Charles angyalai” csapat 17 lett. Tagjai: Berecz Áron, Lakatos Máté, Hideg Balázs, Kis Barnabás

Az előkelő 10. helyezést szerezte meg a „Mazsolák” csapata a 7. z osztályból, melynek tagjai: Fodor Petra Dorka, Tóth Melinda Luca, Tóth Beatrix, Hideg Zita

A verseny nagyon jó hangulatban telt, a gyerekek szépen összedolgoztak, igazi csapatmunka volt! Gratulálunk a szép eredményekhez.

Felkészítő tanár: Vargáné Oláh Zsuzsanna Judit

Foto: batthyanysuli.hu

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 21. 21:31, csütörtök | Helyi

Természetvédelmi vetélkedő a Péteri-tónál

A Batthyány Lajos Általános Iskola 3 főből álló csapata is részt vett a Petőfiszállási Kistérségi Természetvédelmi Vetélkedőn szeptember 20-án szerdán.

2023. Szeptember 21. 21:19, csütörtök | Helyi

A piros sipkás vidám fickó

Lázár Ervin Program keretében a Ciróka Bábszínház előadását tekinthették meg a Batthyány Lajos Általános Iskola 2. évfolyamos tanulói.

2023. Szeptember 20. 21:45, szerda | Helyi

Euronics üzlet nyílik Kiskunfélegyházán

2023. szeptember 25-én megnyitja első kiskunfélegyházi áruházát hazánk legnagyobb üzlethálózattal rendelkező elektronikaicikk-kereskedője, a magyar tulajdonban lévő Euronics.

2023. Szeptember 18. 13:43, hétfő | Helyi

II. Mezgés traktoros felvonulás és I. traktoros verseny

Traktoros felvonulást és versenyt szervez a MEZGÉ.