Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Október 12. 11:19, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Félegyházi Hírek

Tiszakécskén megszakadt a KHTK győzelmi sorozata

Tiszakécskén megszakadt a KHTK győzelmi sorozata

A megyei I. osztályú bajnokság 9. fordulójában a KHTK a táblázat kilencedik helyén álló Tiszakécske csapatához látogatott.

A megyei I. osztályú bajnokság 9. fordulójában a KHTK a táblázat kilencedik helyén álló Tiszakécske csapatához látogatott. A hazaiak az előző fordulóban súlyos vereséggel zártak Nagybaracskán, a szurkolók nagy izgalommal várták a két fél összecsapását.
Tiszakécske VSE – Kiskunfélegyházi HTK 2 – 1 (1-0)
Tiszakécske, 100 néző. 2014. 10. 11. 15: 00
Vezette: Antal Péter (Borsos Tamás, Vincze Viktor)
Tiszakécske VSE: Varga O. – Sztehlik, Nagy, Forgó, Hoffmann, Bagi I., Káli (Kass), Varga R., Tóth M., Szabó A.(Jelenfi), Hegedűs R.(Domonics Norbert) Vezetőedző: Ézsiás Gábor.
KHTK: Oroszi – Golovics, Sándor, Vojtovics (Lapsánszki), Szabó T., Ábel, Csurka, Vékes, Tóth I.(Balog M.), Zs. Juhász (Némedi), Balog Sz. Vezetőedző: Némedi Norbert, Edző: Nádasdi Péter.
Gólszerzők: Hegedűs R.(42., 72.) illetve Némedi (67.)
Sárga lap: Nagy, Hoffmann, Káli, Szabó A. illetve Balog Sz., Sándor, Szabó T., Ábel, Zs. Juhász.
Piros lap: Némedi.
Kellemes, szinte nyárias idő várta a mérkőző csapatokat. A hazai együttes nagy gondot fordított a védekezésre, teljesen visszaálltak, ezzel megnehezítették a vendégek játékát, akik sorozatban vezették támadásaikat, szögletek, szabadrúgások jelezték mezőnyfölényüket, de a végjátékban sok volt a hiba, kimaradtak a helyzetek. Az első játékrész végén vezetéshez jutott a hazai csapat, a 42. percben egy szögletrúgást követően a kipattanó labda Hegedűs Rolandhoz került, aki szorongatott helyzetből 18 méterről a bal felsőbe lőtt a kapufa segítségével, 1-0.
Szünet után a hazai csapat őrizte előnyét, a vendégek sorozatban vezették támadásaikat, de nem sikerült a kapuba találni. A félegyházi csapat a 67. percben formás jobb oldali támadás után kiegyenlített, Golovics beadására Némedi érkezett és közelről a hálóba lőtt, 1-1.
A hazai csapat továbbra is szívósan védekezett, kontra lehetőségre játszottak. A 72. percben egy hazai labdaszerzést követően Bagi I. kapott jó indítást a jobb oldalon, beadására Hegedűs R. érkezett és fejjel talált a félegyházi kapuba, 2-1.
A hazai együttes a mérkőzés további részében is szervezett védekezéssel őrizte az eredményt, a vendégek mindent elkövettek, hogy változtassanak az eredményen és legalább egy pontot szerezzenek.
A mérkőzés összképe alapján elmondható, hogy a hazai csapat szervezett védekezéssel elérte célját és szerencsés gólokkal, hosszú idő után legyőzte félegyházi ellenfelét, akik így elvesztették veretlenségüket az idei szezonban.
U-21-es mérkőzés eredménye:
Tiszakécske VSE – Kiskunfélegyházi HTK 3 – 4 (3-1)
Gólszerzők: Csernus Nándor (2), Baranyi Ernő illetve Rácz Tamás, Szabó Milán, Tóth István, Farkas Péter.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.