Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2014. Február 16. 19:00, vasárnap | Életmód
Forrás: Tizdolog

Tíz tipikus koleszos szobatárs

Tíz tipikus koleszos szobatárs

Koliban laksz, vagy laktál valaha? Ismered ezeket az embereket! Főleg lánykollégiumok szobáiból hoztuk sérelmeinket, de fiúk is garantáltan találnak majd ismerős helyzeteket.

10 tipikus koleszos szobatárs

Koliban laksz, vagy laktál valaha? Ismered ezeket az embereket! Főleg lánykollégiumok szobáiból hoztuk sérelmeinket, de fiúk is garantáltan találnak majd ismerős helyzeteket.

A Sokáig Alvó: az ébresztő utáni 20-30 percben is az ágyban ücsörög, motoszkál, majd hisztizni kezd, hogy neki sosincs semmire ideje. Egyetemi rokona a Szundibajnok, akinek 10 percenként csörren a telefonja, körülötte már mindenki teljesen éber, ő viszont rutinos mozdulattal nyomja be hatodszorra is a szundit. Nyilván ő is felháborodik, amikor elkésik, mintha nem az ő hibája lenne, hanem mindig az univerzum gördítené elé az akadályokat.

A Tyúkokkal Kelő: ő bezzeg már az ébresztő előtt legalább negyedórával fenn van, fel-alá járkál és jó hangosan csinál mindent, hogy MINDENKI felkeljen, hiszen végre egy új nap indul!

A Szobában Kajáló: lecsó, töltött káposzta, vajaskenyér házi kolbásszal. Mindent, lehetőleg minél illatosabb kajákat képes a szobában megenni – lusta elmenni a konyháig, meg ott nem is olyan jó a társaság. Amikor meglátjuk tonhalkonzervvel visszatérni a boltból, szeretnénk megütni.

A Rinyagép: neki soha, semmi se jó. Jelképes kis problémákon képes pörögni órákon át, persze megértően kell hallgatnunk a nyávogását, különben mi is felkerülünk a listára, ahol azok a tételek vannak, amik és akik miatt boldogtalan az élete.

A Zenegép, vagy Zseb DJ: mindegy, hogy a telefonjáról vagy a hangfala segítségével, de folyton iszonyú hangosan hallgatja a kedvenc zenéit, attól függetlenül, hogy az másoknak tetszik-e vagy sem. Jellemzően neki van a legszarabb ízlése -és a legnagyobb öntudata- az egész épületben.

Az Éjjeli Bagoly: képtelen elaludni, és ha már ő ébren van, akkor legyenek a szobatársai is! Végtelen sztorikba kezd, amiknek a felét már ismerjük, a másik felére nem vagyunk kíváncsiak. De nincs menekvés, ha a bagoly dumcsizni akar, akkor dumcsizni fogsz!

A Trehány: minden cucca szanaszét, sőt gyakran a te dolgaidnak már helye sincs, mert átvette ott is az uralmat a káosz. Takarítani nem szeret és nem is szokott, de az a pláne, hogy nem is lehet tőle, mert sopánkodni kezd, hogy hova tetted a ruháit. Hova, hova, mégis hova? A HELYÜKRE!

A Testparás: zuhanyzáskor sorra veszi a testrészeit amikkel elégedetlen, és egy egész kórus kell, hogy győzködje, “nem, egyáltalán nem túl kicsik/lógósak/furák a melleid”, “á, nincs is pocakod”, “egyáltalán nem nagy/lapos a feneked”.

A Testparás 2: akivel simán lakhatunk együtt évekig, mégsem látjuk soha meztelenül. Képes úgy elmenni zuhanyozni, hogy a törölközője alatt öltözik át, és a pizsamáját a takaró alatt veszi fel. Lehetőleg azt is sötétben. Mire ez a feszkó, ugyan mire?

A Jószívű Lány: a végére hagytuk a kedvencünket. Ő az, aki mindig mosolyog, mindig van valami házi kajája, felesleges hajgumija, öngyújtója, kölcsönadja a jegyzeteit, és általában nem utál senkit. Benne csak azt utáljuk, hogy mindig valaki másnak a szobatársa!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára

2024. Május 15. 07:53, szerda | Életmód

Bemutatták G. Fodor Gábor Orbán kontra Soros című könyvét

2024. Május 13. 15:41, hétfő | Életmód

Bizonyos elektromos rollerekre is biztosítást kell kötni hamarosan

Bővül azoknak a járműveknek a köre július 16-tól, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfői közleményében.

2024. Május 12. 08:59, vasárnap | Életmód

Kálid Artúr kapta a Szabadtéri Színházak Szövetségének díját

A Szabadtéri Színházak Szövetsége Kálid Artúr színművésznek ítélte oda idén a Gedeon József Amfiteátrum-díjat: