Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Szeptember 23. 19:00, péntek | Belföld
Forrás: OMSZ

Tört-zúzott a mentőautóban az ittas férfi Siófokon

Tört-zúzott a mentőautóban az ittas férfi Siófokon

Csaknem kilencszázezer forint kárt okozott egy mentőautóban az a 40 év körüli férfi, aki még nyáron ivott annyit a Balaton Soundon, hogy elvesztette az eszméletét.

Helyszíni ellátást követően a mentősök a siófoki kórházba szerették volna szállítani, azonban útközben magához tért és nagy erővel, szándékosan ütni-verni kezdte a mentőautó betegterét, aminek a burkolatában repedések, horpadások és törések keletkeztek, de eszközök és a felszerelések is sérültek. A rongálással összesen 887 318 forint kárt okozott. Az agresszív beteget csak a perceken belül helyszínre érkező rendőrjárőrök tudták megfékezni, akik a kórházba is elkísérték. Most a Siófoki Járási Ügyészség nagyobb kárt okozó rongálás miatt emelt ellene vádat.

A vádiratában az ügyészség a vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta, és hogy a bíróság kötelezze a férfit az általa okozott kár megtérítésére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.