Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Január 26. 08:35, kedd | Helyi
Forrás: koponyeg.hu

További enyhülés várható

További enyhülés várható

A párás reggelek után kitisztul a levegő és enyhe, szélcsendes idő várható, helyenként előforduló minimális csapadékkal a hét többi napján is.

3 napos előrejelzés (Kiskunfélegyháza)

Kedd
Erősen felhős, párás, főleg északkeleten tartósan ködös időre számíthatunk. Hajnalban gyenge ónos eső, napközben elszórt zápor, szitálás kialakulhat. Reggel szinte szélcsend lesz, napközben is csak kissé élénkül meg a délnyugati szél. A legalacsonyabb hőmérséklet -5 és +2 fok között alakul, délután +1 és +7 fok közötti értékeket mérhetünk. Melegfronti hatás várható.

Szerda
Hajnalban ismét többfelé képződik sűrű köd, mely a Dunától keletre eső tájakon tartósan megmaradhat. A Dunántúl nyugati és déli részén ezzel szemben megszűnik a párásság és kisüt a nap. A délnyugati szél sokfelé megélénkül. A hőmérséklet csúcsértéke +5, +6 fok körül alakul (a tartósan ködös tájakon lesz a leghidegebb).

Csütörtök
A továbbra is élénk délnyugati, nyugati szél hatására még nagyobb területen szűnhet meg a párásság és süthet ki a nap. Kora tavaszias idő valószínű a keleti tájakat leszámítva (itt megmaradhat a ködfelhőzet), 5-10 fokos csúcsértékkel.

Péntek
Gyenge hidegfront érkezik, melynek hatására átmenetileg megnövekszik, majd csökken a felhőzet. Délután napsütés is valószínű. Elszórtan, főleg északon fordul elő zápor. Az északnyugati szél több helyen megerősödik. 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombat
Változóan felhős lesz az ég, legalább néhány órás napsütéssel. Csapadék nem valószínű. A déli, délnyugati szél élénk lesz. A hőmérsékletben nem lesz változás, marad a kora tavaszias enyheség.

Vasárnap
Erősen felhős, délután már borult lesz az ég. Szórványosan lehet eső, záporeső. Mérséklődik a légmozgás. A maximális hőmérséklet +9 fok körül alakul.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Tavaszi zsongás a főtéren

Színes virágkavalkáddal, kézműves termékbemutatóval és vásárral, valamint táncos-zenés előadásokkal köszöntötték a tavaszt Kiskunfélegyházán április 27-én.

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.