Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2013. Április 11. 11:49, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Továbbjutott a KHTK-Grand Poker Club csapata

Továbbjutott a KHTK-Grand Poker Club csapata

Bugacon lépett pályára április 10- én szerdán délután a Bács Megyei Kupa 4. fordulójában a KHTK csapata Bugacon a megyei II. osztályban játszó Bugac KSE csapata ellen

Bugacon lépett pályára április 10- én szerdán délután a Bács Megyei Kupa 4. fordulójában a KHTK csapata Bugacon a megyei II. osztályban játszó Bugac KSE csapata ellen. A félegyházi csapat már régen tudott a rendkívüli időjárás végett mérkőzést játszani, a játékosok nagyon várták a mai összecsapást.

Bugac KSE – KHTK-Grand Poker Club 0 - 6 (0 - 1)

Bugac: 2013. 04. 10. - 50 néző
Játékvezető: Kaszala Mihály
Asszisztensek: Bornemissza Norbert, Muhari Bence

Bugac: Pelikán – Szele, Jókai (Kullai), Seregély (Fodor), Szabó L. (Farkas), Tholt, Tóth B (Seres), Dömötör (Juhász), Szabó Á., Szabó N., Tóth I. Vezetőedző: Siber Mátyás

KHTK: Tóth P. – Lénárt, Fekete, Nemes – Ábel, Fricska (Bakos) – Ormándi, Nagy, Katona B., Koncz (Kádár) – Zs. Juhász (Lapsánszki). Vezetőedző: Némedi Norbert, Edző: Kádár Tamás.

Gólszerzők: Katona B. (3), Koncz (2), Fekete.
Kiemelkedő teljesítmény: Tholt, Tóth I., Szabó N. illetve Koncz, Katona B., Ábel, Nemes

Változatos, jóiramú mérkőzést hozott a két csapat találkozója. A mérkőzés sportszerű légkörben zajlott le, hiszen a játékvezetőnek nem kellett figyelmeztető eszközhöz nyúlnia.
Az első félidőben a hazaiak főleg védekezésre kényszerültek, de azért néhány veszélyes lövéssel tesztelték a vendégek kapusát, Tóth Pétert. A vezetést a vendégcsapat szerezte meg, amikor Koncz szögletét Fekete a kapuba fejelte.

Szünet után a rutinosabb vendégek végig domináltak és veszélyes támadásaikkal gólfesztivált rendeztek. A vendégek rövidpasszos játékával szemben a hazaiak nem találtak megoldást. A KHTK játékosai nagy kedvvel játszottak és megérdemelt győzelmet arattak a nagyon lelkes és sportszerű hazai csapat ellen.

Siber Mátyás (Bugac): Az első félidőben jól tartottuk magunkat. A második félidőben kijött a vendégek nagyobb tudása, megérdemelten jutottak a következő fordulóba.

Kádár Tamás (KHTK): Nagyon jól felkészített csapat ellen a második félidőben tudtunk felülkerekedni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.

2024. Április 22. 11:36, hétfő | Helyi sport

A hétvégén is bizonyítottak a félegyházi birkózók

A hétvégén válogatott versenyzőink mérettették meg magukat különböző nemzetközi versenyeken határon innen és túl.

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.