Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Szeptember 20. 14:50, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Továbbra is hibátlan a KHTK

Továbbra is hibátlan a KHTK

A megyei I. osztályú bajnokság 6. fordulójában az eddig egy pontot gyűjtő Soltvadkert otthonába látogatott a KHTK együttese.

Soltvadkert TE TRMX – Kiskunfélegyházi HTK 1 – 4 (1-2)

Soltvadkert, 100 néző.

Vezette: Bánáthy János (Borbás Bottyán Aurél, Juhász Mihály)

Soltvadkert: Eifert – Supka, Szarka, Tasnádi, Háry, Kővári (Palakovics 77.), Szamosi (Frei 47.), Pálinkás, Soproni, Pekker, Turancsik (Vas-Molnár 23.) Vezetőedző: Hatvanyi Edvard

KHTK: Tóth P. – Golovics, Sándor, Vojtovics, Mizsei F., Palásti, Némedi, Mizsei A. (SzabóT. 73.), Szabó A., Tóth I., Csurka (Zs. Juhász 61.) Vezetőedző: Némedi Norbert, Edző: Kádár Tamás.

Gólszerzők: Soproni (22.) illetve Csurka (9., 48.), Némedi (35.), Mizsei F. 81.)

Jók: Eifert, Kővári illetve Csurka, Némedi, Sándor, Szabó A.

Sárga lap: Soproni illetve Vojtovics, Szabó A., Tóth I.

A vendégek kezdték jobban a meccset, mivel a 9. percben megszerezték a vezetést Csurka Ádám találatával, 0-1.

Kiegyenlített lett a játék, mindkét együttes előtt voltak lehetőségek.

A 22. percben a hazai csapat váratlanul kiegyenlített, egy eladott labdát Soproni András elcsípett, és helyzetét gólra váltotta, 1-1.

Az első játékrész további időszakában nagy küzdelem alakult ki, a vendégek irányították a játékot, és egy gyors kontrából újra vezettek a 35.percben, Szabó Attila átadását Némedi Norbert értékesítette 1-2.

A második félidőt is a vendégek kezdték ígéretesebben, a 48. percben növelték előnyüket, egy gyors labdakihozatalt követően Szabó A. átadásával Palásti Sándor meglépett a jobb oldalon, a védők mögé lőtt beadását Csurka átvette, és a kifutó kapus felett emelt a hálóba,1-3.

A mérkőzés további szakaszában a vendégek nagyon megbecsülték a labdát, helyzeteket is teremtettek, de további gólt a 81. percben értek el. A baloldalon Tóth István lendületesen ellépett védőjétől, visszagurítását a felzárkózó Mizsei Ferenc laposan a bal alsóba lőtte 1-4.

A Szüreti Fesztivál sok nézőt csalt el a mai mérkőzésről. Akik kilátogattak egy színvonalas, közönségszórakoztató mérkőzést láthattak. A többnyire fiatalokból álló hazaiak mindent elkövettek, hogy sikeresek legyenek, de elhibázták lehetőségeiket, méltó partnerei voltak a vendég félegyháziaknak.

A KHTK a mérkőzés nagy részében gólratörően és szervezetten játszott, ilyen arányban is vegérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

Hatvanyi Edvard: Az eredmény nem tükrözi a játék valóságát. Rutintalan, fiatal csapatunk hozzáállása dícséretes, mindent megtettek a győzelem érdekében. Sajnos mindig rosszkor kaptuk a gólokat. A Félegyháza jó csapat, gratulálok nekik.

Némedi Norbert: Nagyon jóiramú mérkőzés volt, az ellenfél is végig támadólag lépett fel.

Egy fiatal csapatról beszélhetünk, akik nagy jövő előtt állnak. Elég sok lehetőségünk volt, viszonylag jól használtuk ki helyzeteinket. Végig domináltunk, lehetett volna jobb is, abszolút nem vagyok elégedetlen.

Varga Ferenc

U-19-s mérkőzés:

Soltvadkerti TE TRMX – Kiskunfélegyházi HTK-FTSI 4 – 2 (2-1)

Gólszerzők: Fekete István (2), Simon Márk János, Palakovics Balázs illetve Rózsa Bence (öngól), Patyi Roland.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:22, hétfő | Helyi sport

Újabb magyar bajnoki címet szerzett Czakó Zoltán

Abonyban került megrendezésre az U17-es Szabadfogású és Női Országos Bajnokság, egyben Varga János Emlékverseny.

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.