Városlista
2023. február 9, csütörtök - Abigél

Hírek

2023. Január 21. 16:26, szombat | Helyi
Forrás: MTI

Továbbra is várják a szerződéses határvadászok jelentkezését Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád Vármegyék területére

Továbbra is várják a szerződéses határvadászok jelentkezését Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád Vármegyék területére

Az Országos Rendőr-főkapitányság által szervezett rendezvényen civil munkakörök közül is lehet választani, többek között karbantartó, festő, titkárnő, bérszámfejtő pozíciókra is keresik leendő munkatársaikat.

Állásbörzére várják az érdeklődőket a Rendőrségi Igazgatási Központban február 9-én 10 és 14 óra között - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata.

Azt írták, hogy az állásbörzén az egyéni tájékoztatásadás mellett az egyes munkaköröket betöltő szakemberekkel, tanulókkal hallhatnak pódiumbeszélgetéseket az érdeklődők, továbbá lehetőség lesz a jelentkezéssel kapcsolatos egészségügyi és pszichológiai konzultációra is.

A tájékoztatás szerint a látogatók megismerkedhetnek a közép-magyarországi régió rendőri szerveinél (Budapesti Rendőr-főkapitányság, a Készenléti Rendőrség, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság, a Repülőtéri Rendőri Igazgatóság) betölthető egyenruhás és civil munkakörökkel. Hozzátették: továbbra is várják a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredének állományába, Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád Vármegyék területére a szerződéses határvadászok jelentkezését.

Az állásbörzén az érdeklődők tájékoztatást kapnak a tíz hónap képzési idejű rendőrjárőr, a szerződéses határvadász, a fegyveres biztonsági őr, az iskolaőr, a határrendész feladatairól, illetve a speciális képzettséget igénylő munkakörökről - helikopterpilóta, kiber nyomozó, motoros rendőr, drónkezelők - és képzésükről, továbbá a Miskolci és Körmendi Rendvédelmi Technikumba és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karára való jelentkezés feltételeiről.

A rendezvényen civil munkakörök közül is lehet választani, többek között karbantartó, festő, titkárnő, bérszámfejtő, forenzikus szakember pozíciókra is keresik leendő munkatársaikat - tudatta a rendőrség.

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, részletek a Legyél Te is rendőr Facebook-oldalon találhatók.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 09. 08:24, csütörtök | Helyi

Tudjuk, hogy mit eszünk?

Egyre több rovarfehérjét tartalmazó élelmiszert árulnak a boltokban.

2023. Február 08. 13:53, szerda | Helyi

Karácsonyig felépülhet az Integrál Zrt. új ABC-je a Bankfaluban

Új ABC áruházat épít Kiskunfélegyházán az Integrál Zrt. A korszerű üzlet a Bankfaluban kap helyet, a Kiskun utcán megvalósuló, külsőségeiben is környezetbe illő épületben.

2023. Február 08. 13:00, szerda | Helyi

A Daru utcai mellszobor koszorúzásával folytatódtak a Móra Emléknapok

Móra Ferenc halálnak évfordulóján Móra Emléknapokkal tisztelegnek Kiskunfélegyházán, az író szülővárosában.

2023. Február 08. 12:42, szerda | Helyi

Iskolanyitogató a Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskolában

A Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola márciusban ismét megrendezi hagyományos iskolanyitogatóját, amelyre hívja és várja az érdeklődő szülőket, valamint a leendő első osztályosokat.