Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Szeptember 11. 09:11, szerda | Kék hírek
Forrás: Félegyházi Közlöny

Trükkös tolvajok az italdiszkontban

Trükkös tolvajok az italdiszkontban

Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécskei Rendőrőrs ismeretlen tettesek ellen

Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécskei Rendőrőrs ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján szeptember 9-én 10 óra 30 perc körüli időben egy tiszakécskei italdiszkontban megjelent két ismeretlen férfi. Egyikük elterelte az eladó figyelmét, míg a másik személy a kiszolgálópultban elhelyezett autóstáskát ellopta a benne lévő készpénzzel együtt. Adat merült fel arra vonatkozóan, hogy a lopást megelőzően a két ismeretlen személyazonosságú férfi a város egy másik üzletében hasonló módszerrel akarták az eladó figyelmét elterelni, ám onnan semmit nem vittek el. Az utóbbi boltban elhelyezett ipari kamera felvételeket rögzített a bűncselekmény feltételes elkövetőiről. Az egyik férfi erős testalkatú, kb. 180 cm magas, fekete baseball sapkát, koptatott farmer térdnadrágot, szürke hosszú ujjú galléros pulóvert (hátán, bal mellén, illetve a két karján is felirattal) és fekete sportcipőt viselt. A másik férfi normál testalkatú, kb. 175 cm magas, szürke baseball sapkát, krémszínű hosszú ujjú pulóvert (hátán nagy felirattal), sötét színű oldalzsebes hosszúnadrágot, fekete cipőt, illetve egy kisméretű, fekete, szíjas oldaltáskát viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható személyeket felismeri, a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen személyekkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8.00-16.00, P.: 8.00-13.00) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve a nap 24 órájában hívható 76/513-300 ügyeleti telefonszámot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.