Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. November 12. 10:42, péntek | Helyi
Forrás: Bense Zoltán

Túl az Óperencián

Túl az Óperencián

A Batthyány Iskola diákjai eredményesen szerepeltek a „ClubNetCet” Internetes Ismeretterjesztő Egyesület rajzversenyén.

A „ClubNetCet” Internetes Ismeretterjesztő Egyesület idén is meghirdette rajzpályázatát, melynek témája: „Kalandozások a Földön térben és időben”, azaz kirándulások, vágyak, álmok messzi tájakon, az ott élő emberek között.

Az alkotásokban megjelenhettek hírességekhez köthető országok, városok; megélt, tanult, elképzelt vagy mesékből, mondákból ismert elemek, történelmi események, legendás földrajzi helyszínek, letűnt-eltűnt világok, emlékezetes vagy tervezett látogatások távolabb élő rokonoknál, családtagoknál.

A Batthyány Lajos Általános Iskolai tanulói közül első helyezett Szedlacsek Tünde és Fodor Petra Dorka lett. Második helyezést ért el Csuka Nadin, míg harmadikok Rádi Luca és Varga Judit lettek.

A kiállításon jelenlévők Közönségdíjjal jutalmazták Pozsár Ákos rajzát.

A versenyben a Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános iskola kimagasló részvételéért és a színvonalas számítógépes alkotásokért „Serlegdíjban” részesült.

A legtöbb szavazatot kapott alkotások közül 12 kép bekerül a klub 2022. évi „Értékes
naptárába”.

Iskolai koordinátor: Szederkényi Barbara tanárnő

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.