Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Július 30. 15:33, csütörtök | Helyi sport
Forrás: 3K Sportegyesület

Túlélőversennyé vált triatlonverseny, rengeteg bukás a felhőszakadásban

Túlélőversennyé vált triatlonverseny, rengeteg bukás a felhőszakadásban

Július 25-én, szombaton Lengyeltótiban Országos Ranglistaversenyen vett részt a 3K Triatlon Egyesület.

Az időjósok felhőszakadást ígértek és sajnos jóslatuk beteljesült.
A lejtős útszakasz, a kifelé lejtő útburkolat és az esőtől síkos aszfalt gyilkos „kombót” alkotott, minden korcsoportban rengeteg esés volt a kerékpáros részen le- és felszállásnál egyaránt. Már a gyermek futamokban rengeteg kicsúszás volt, szerencsére Rogozsán Bánk és Győri Dolli is megúszta, sikeresen teljesítették a távjukat.
A serdülőknél Papp Laura torokfájással állt rajthoz, de így is harmadik tudott lenni. Csontos Dórikáért viszont nagyon aggódtunk, mert a mezőny elején ment ki kerékpározni és nem ért vissza a vele együtt indulókkal, miközben az ügyeletes mentő szirénázva ment ki a kerékpáros útvonalra baleset miatt. A pánikhangulatot az törte meg, mikor megjött Dórika defektes hátsó kerékkel.
Volt is nagy öröm a családtagok körében, még a szemüvegek is bepárásodtak. Emellett kevésbé érdemleges, hogy egy kemény futással feljött a 12. helyre. Vincze Nádja is hibátlanul teljesítette a távot, 20. helyen ért be. Trungel-Nagy Zalán remek úszás után rutinosan kerékpározott és végül ezüstérmes lett. Szekeres Norbert is megúszta esés nélkül a kerékpározást és gond nélkül teljesítette a távját. Trungel-Nagy Kolos az ifiknél 5. lett. Fricska Annának leesett a lánca kerékpározás közben, sok időt vesztett, de így is hatodikként ért célba. Testvére Fanni a felnőtteknél kilencedikként végzett.
Másnap (vasárnap) Mix-váltót rendeztek ugyanezen a helyszínen, melyben 2 fiú és 2 lány alkot egy csapatot.

Egyenként mindenki úszik, kerékpározik és fut, egy időmérő chip átadásával történik a váltás a csapattagok között. Ez már kellemes, napos időben zajlott. A 3K Triatlon Egyesület váltó csapata az előkelő 6. helyen végzett.

Csapattagok az indulás sorrendjében: Papp Laura, Szekeres Norbert, Csontos Dóra, Trungel-Nagy Zalán

Felkészítő edzők: Kornokovics Györgyi és Bozsó István

A szállást Keserű Zsolt és családja biztosította a fonyódi apartmanjukban, amely újonnan nyitott a Fürdő utca 23. szám alatt.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

2024. Április 04. 16:29, csütörtök | Helyi sport

Húsvéti verseny beszámolók a Koppányok tollából

2024. március 29-én Nagypénteken, Domaszéken jártunk a Farkas a Piroskát elnevezésű örömíjászversenyen.

2024. Március 26. 11:01, kedd | Helyi sport

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

2024. március 17-én a Magyar Íjász Szövetség 3D Szakága 2024. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságon vettek részt a Koppányok 4 fővel.