Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. December 02. 18:59, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Tupperware Karácsony

Tupperware Karácsony

A Tupperware Főzőklub háziasszonyai az ünnepi készülődés jegyében készítették el ma (december 2-án) egészséges és ízletes ételeiket

Az elmaradhatatlan mézeskalács mellett a karácsonyi asztalra remekül illő, de vendégvárásra is tökéletesen megfelelő sütemények és könnyű étkek illata csábítóan lengett a konyhának kinevezett klubszobában. Az étkek elkészítésénél az elsődleges szempontot ezúttal is megtartották a háziasszonyok, mert amellett, hogy mutatósak és egészségesek, de ráadásul még az elkészítésük sem ördöngősség. Annyiban élveztek most előnyt az édesszájúak, hogy az ünnep küszöbén kicsivel több sütemény és édesség került a repertoárba, mint általában.

Ezúttal az alábbi menü állt össze:

  • Ananászos pulykaraguleves tejszínnel, chilivel (Mesterszakács fémedényben készítve)
  • Sonkatekercs (Desszertes gyűrűben készítve)
  • Adventi zabpehely keksz
  • Karácsonyi holdacska (Szilikon tepsiben sütve)
  • Karácsonyi kókuszos kuglóf (Szilikon kuglóf formában sütve)
  • Mézes kalács

A kellemes, családias körben eltöltött főzőestről receptekkel és élményekkel gazdagodva távozhatott minden érdeklődő. Amellett, hogy megkóstolták az elkészült ételeket, tudomást szerezhettek a legújabb Tupperware akciókról, amellyel talán a karácsonyi ajándékozás is könnyebbé válik. De nem ez a lényeg egy-egy ilyen főzőklub alkalmával, csak a lehetőség áll nyitva az érdeklődők előtt, ha netán jobban szeretnének megismerkedni és használni is szeretnék a Tupperware edényeit, eszközeit. A legfőbb értéknek mindenkor az együtt hasznosan és kellemesen eltöltött időt tartják a klubtagok és természetesen a felbukkanó vendégek is, akik általában visszatérőek lesznek a főzőklub háziasszonyainak körében.

Szeretettel várja az érdeklődőket Drozdikné Jutka, a foglalkozások vezetője minden hónap első szerdáján 17 órától a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájában.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:13, péntek | Helyi

Elmarad a Szivárvány Majális

A Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény vezetősége tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy az idei, 2024-es Szivárvány Majális technikai okok miatt elmarad.

2024. Április 19. 07:17, péntek | Helyi

Bronzérem a tájékozódási túraversenyen

2024. április 13-án Pirtón rendezte meg a Rezét SE tájékozódási túraversenyét.

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit