Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2015. Augusztus 12. 14:32, szerda | Helyi
Forrás: -Szerk.-

Ünnepi útlezárások Kiskunfélegyházán

Ünnepi útlezárások Kiskunfélegyházán

Tájékoztatás a 2015. augusztusi és a szeptember eleji ünnepi rendezvényekkel kapcsolatos útlezárásokról

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, gépjárművel közlekedőket, hogy 2015. augusztus hónapban és szeptember elején Kiskunfélegyházán az alábbi útlezárásokra kerül sor:

Augusztus 15. szombat:

A Nemzetközi Oldalkocsis Motoros Találkozóval kapcsolatos motoros felvonulás rendőri és polgárőri biztosítással kb. 14-14.30 h között a Városi Parkerdő – 5. sz. főút – Kossuth L. u. – Izsáki út - KÉSZ Aréna Sportcsarnok parkolója útvonalon, illetve a visszavonulás biztosítása ugyanezen útszakaszokon kb. 15.30-16 h között a Parkerdőig. Az oda- és visszavonulás idején a Kossuth L. u. az adott szakaszokon teljes lezárásra kerül.

Augusztus 20. csütörtök:

Kossuth L. u.:

  • 9.30 h-tól a Zrínyi u. – Lónyai u. közötti szakasz lezárása a Szent István téri ünnepi rendezvények biztosítására egészen az Arató felvonulás elhaladtáig (kb. 13.30 h-ig).
  • Kb. 11.15 h-tól 13.30 h-ig az Izsáki úttól az 5-ös sz. főútig a Kiskunfélegyházi

Rendőrkapitányság, a Polgárőrség és a Közterület-felügyelet segítségével teljes lezárás az Arató felvonulás biztosítására.

Továbbá tájékoztatjuk a tisztelt lakosokat, hogy:

  • várhatóan 2015. augusztus 17. délután - augusztus 24. között a Bajcsy-Zs. E. u. – 5-ös sz. főút sarkán található parkolóban vidám-park fog elhelyezésre kerülni, ezért a gépjárművezetők ezt a parkolót nem fogják tudni használni ezekben a napokban.
  • 2015. augusztus 19-én este lezárásra kerül a Béke téren a Spar áruház előtti parkoló egészen augusztus 20. éjfélig az augusztus 20-i tűzijáték helyszínének biztosítása érdekében. A gépjárművezetők ezt a parkolót szintén nem fogják tudni használni ebben az időszakban.

Augusztus 28. péntek:

A Paprika-Nap rendezvényeinek biztosítása érdekében a Korona u. teljes lezárásra fog kerülni augusztus 27-én este 20 h-tól augusztus 28. péntek 18 h-ig.

Szeptember 2-6.

A XVII. Kiskunfélegyházi Libafesztivál rendezvényeinek biztosítása érdekében az alábbi forgalom-korlátozásokra kerül sor.

Szeptember 2. szerda 20 h-tól:

  • Zrínyi u. Kossuth L. u. felöli elején a parkolók – Spar áruház mellett - lezárásra kerülnek.
  • Kossuth L. u. – Szent János tér sarkán a Raiffeisen Bank előtti parkoló lezárásra kerül.
  • Kazinczy u. Kossuth L. u. felöli elején a parkolók lezárásra kerülnek a Kazinczy-udvar
  • behajtójáig.)
  • Mártírok útja Kossuth L. u. felöli elején mindkét oldalon a parkolók lezárásra kerülnek.

A lezárások szeptember 6. vasárnap kb. 14 h-ig tartanak.

Szeptember 3. csütörtök

7.30 h-tól a Kossuth L. u. az 5-ös főúttól a Zrínyi u.-ig lezárásra kerül, a lezárás a Zrínyi u., a Kazinczy u. és a Mártírok útja elején az úttestre, valamint a Szent János tér belső macskaköves utcájára (Kossuth L. u.-tól a Desperado étteremig) is kiterjed. A lezárás szeptember 6. vasárnap kb. 14 h-ig tart.

Szeptember 4. péntek

23 h-tól a Kazinczy u. további szakasza a Korona u.-i torkolat utánig, illetve a teljes Korona u. (A Kazinczy u.-i szervizúton a kétirányú forgalom biztosítva lesz, de a járdán történő parkolás itt is tilos lesz.) A lezárás szeptember 5. szombat kb. 23 h-ig tart.

Szeptember 5. szombat

13 h-tól a Kossuth L. u. teljes lezárása a Néptánc Felvonulás biztosítására kb. 14-h-ig a vasútállomástól az 5. sz. főútig.

Kérjük az érintett gépjárművezetőket, utakon közlekedőket, hogy az útvonalukat, parkolásukat a fentieknek megfelelően szíveskedjenek megválasztani!

A lakosság és a gépjárművezetők szíves megértését, türelmét előre is köszönjük!

Kiskunfélegyháza, 2015. augusztus 12.

Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztály

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.