Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2018. Március 26. 14:42, hétfő | Helyi
Forrás: BAON

Ütéssel adott hangsúlyt kérésének a jászszentlászlói férfi Félegyházán

Ütéssel adott hangsúlyt kérésének a jászszentlászlói férfi Félegyházán

Tizenéveseket raboltak ki Kiskunfélegyházán!

Kiskunfélegyházán rabolt ki egy 41 éves férfi két tizenéves fiatalt március 22-én. A kiskunfélegyházi rendőrök a helyszín közelében megtalálták és elfogták - adta hírül a BAON internetes hírportál.

Kiskunfélegyházán, a Hősök parkban beszélgetett egy 16 és egy 15 éves fiatal március 22-én délután 4 óra körül, amikor egy 41 éves jászszentlászlói férfi megszólította őket és cigarettát követelt tőlük. A fiúk nem adtak neki, emiatt a férfi a 15 évest egy alkalommal megütötte, majd elvett tőle két szál cigarettát, az idősebb fiút pedig megfenyegette, és 1000 forintot vett el tőle. Ezután elment, azonban a helyszín közelében elfogták a kiskunfélegyházi rendőrök.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai rablás gyanúja miatt őrizetbe vették a férfit, és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.

(Fotó: illusztráció)

Címkék: cigaretta, rabolt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)

2024. Május 17. 09:46, péntek | Helyi

A MÁV kérése - Ha pünkösdkör utazik, váltsa meg már most vonatjegyét!

Május 19-én, vasárnap az ünnepnapi, 20-án a vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok, 21-én pedig már a megszokott munkanapi menetrend érvényes.