Városlista
2021. október 19, kedd - Nándor

Hírek

2021. Október 13. 16:04, szerda | Helyi
Forrás: F. Adrienn

Városunk vezetői is gratuláltak az újdonsült Európa-bajnoknak

Városunk vezetői is gratuláltak az újdonsült Európa-bajnoknak

Csányi József polgármester és Balla László alpolgármester a Polgármesteri Hivatalban fogadták a Kiskunfélegyházi 3K Sportegyesület Európa Bajnokságot megjárt magyar válogatott versenyzőit, Papp Laurát és Trungel-Nagy Kolost.

Kötetlen beszélgetés keretei között a fiatalok és edzőjük Bozsó István élménybeszámolót tartottak az elmúlt heti törökországi Európa Bajnokságról, ahol Trungel-Nagy Kolos csapatban aranyérmes, egyéniben legjobb magyarként 5. helyezett, Papp Laura pedig egyéni 16. helyezett lett. Beszéltek az utazásról, a versenyhelyszínről illetve a verseny lefolyásáról. Csányi József polgármester érdeklődve hallgatta a beszámolót és részletesen kifaggatta a fiatalokat, akik örömmel mesélték el miképpen zajlik egy-egy verseny, milyen távokat kell teljesíteniük az egyes számokban.

Balla László alpolgármester elmondta, városvezetésünk kiemelt figyelmet fordít a helyi fiatalok elért eredményeire és elkötelezetten támogatja a kiváló teljesítményt nyújtó sportolókat.

A beszélgetés végén az eredményes sportolók és edzőik ajándékban részesültek. (Kornokovics Györgyi családi rendezvény miatt nem tudott jelen lenni.)

(Képek: Fábián Adrienn)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 18. 19:47, hétfő | Helyi

Minden korosztályt megigézett a miniatűrök világa

A Kiskunfélegyházi Makett Szakkör ismét meglepte az október 16-17-én megrendezett látványmakettezés és kiállítás látogatóit.

2021. Október 18. 17:18, hétfő | Helyi

Bagdy Emőke Kiskunfélegyházán tart előadást

A Nagycsaládosok Kiskunfélegyházi Egyesülete és a Móra Ferenc Művelődési Központ közös szervezésében Bagdy Emőke szakpszichológus, pszichoterapeuta 2021. november 15-én, hétfőn 17 órakor Kiskunfélegyházán tart előadást.

2021. Október 18. 16:47, hétfő | Helyi

A Magyar Közút idén is csatlakozott a TeSzedd! akcióhoz

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. idén is csatlakozott az elmúlt évek legsikeresebb országos környezetvédelmi akciójához, a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! felhíváshoz

2021. Október 18. 08:31, hétfő | Helyi

Petőfiszállás és Csengele között egy vasúti átjárónál vonat és személygépkocsi ütközött

A Nyugati pályaudvarról Szegedre tartó 700-as számú Kárász InterCity vonat Petőfiszállás és Csengele között egy vasúti átjárónál személygépkocsival ütközött.