Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2019. Július 28. 13:01, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Vascsővel támadt az édesanyjára, majd forró vízzel is leöntötte

Vascsővel támadt az édesanyjára, majd forró vízzel is leöntötte

Egy vascsővel többször megütötte édesanyját egy fiatal Kondoroson, majd forró vízzel is leöntötte az asszonyt, aki súlyosan megsérült. A fiú ezután elmenekült a házból, de a rendőrök néhány óra alatt elfogták.

Összeveszett az édesanyjával egy fiatal férfi július 26-án 22 óra körül Kondoroson egy családi házban. Szóváltás közben a 19 éves Sz. Gábor egy vascsővel többször megütötte a nőt, majd forró vizet öntött rá. Bántalmazás közben azt is elmondta, hogy szeretné, ha az anyja meghalna. A fiú ezután elmenekült a házból. A sérült nő a szomszédoktól kért segítséget. Az értesített mentők a nőt súlyos állapotban, törésekkel és égési sérülésekkel vitték kórházba. A rendőrök a fiatal férfit július 27-én 5 óra 20 perckor az egyik barátjánál fogták el. Sz. Gábort a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk