Városlista
2023. december 2, szombat - Melinda

Hírek

2014. November 02. 12:23, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Vége a helyszínelésnek az M1-es autópályán

Vége a helyszínelésnek az M1-es autópályán

Teljes szélességében szabad a pályatest a halálos baleset helyszínén.

Közúti közlekedési baleset történt 2014. november 2-án 4 óra 50 perckor az M1-es autópálya 142+700-as kilométerszelvényében Győr irányából Hegyeshalom irányában a jobb pályatesten. A rendelkezésre álló adatok szerint egy osztrák felségjelzésű személygépkocsi Hegyeshalom felé haladva eddig tisztázatlan okból a szalagkorlátnak ütközött, majd felborult és a pályatest közepére csúszott. A felborult járművet a nyomában haladó három személygépkocsi kiekrülte, a negyedikként arra közlekedő autóbusz azonban először a felborult járműnek, majd a elkerülő járművek egyikének ütközött. A felborult autóban utazó járművezető a baleset következtében elhunyt, négy utasa megsérült.


A rendőrség az útszakaszt 2014. november 2-án 5 óra 55 percig teljes szélességében lezárta, majd a baleset helyszínén a belső sáv megnyitásával és a 142. csomópontnál az 1-es számú főútra tereléssel a forgalmat Hegyeshalom irányába megindította.
A balesettel érintett útszakaszon a helyszínelést és a műszaki mentést 2014. november 2-án 10 óra 10 perckor befejezték a pályatesten teljes szélességében zavartalanul halad a forgalom.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 30. 08:16, csütörtök | Kék hírek

Amerikai katonának adta ki magát, több alkalommal is utalt neki pénzt a magyarországi nő

A balatonalmádi sértett megismerkedett egy magát amerikai katonának valló személlyel az egyik közösségi portálon.

2023. November 29. 17:27, szerda | Kék hírek

Elítélték a tanárt, aki kiskorúval folytatott szerelmi viszonyt

Nem jogerősen tíz hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Püspökladányi Járásbíróság azt a tanárt, aki iskolája kiskorú diákjával folytatott szerelmi viszonyt

2023. November 24. 10:15, péntek | Kék hírek

Másfél év alatt 171 millió forintot szerzett idős áldozatától a csaló

Különösen nagy kárt okozó csalás, sikkasztás és gondozási kötelezettség elmulasztásának bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy idős, beteg embert kihasználó 52 éves férfi ellen.

2023. November 24. 06:00, péntek | Kék hírek

Tényleges életfogytiglanra ítélték az apát, aki álmukban végzett lányaival Aszódon

Tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte elsőfokon a Budapest Környéki Törvényszék a férfit, aki a hozzá kapcsolattartásra érkező két lányát álmukban megölte Aszódon - közölte a bíróság az MTI-vel csütörtökön.